Libnet.ro
UNICEF

13:45

MINUNE DE PASTE? Cristi Borcea, la un pas de a fi ELIBERAT. De ce va iesi din inchisoare

B1 B1,
MINUNE DE PASTE? Cristi Borcea, la un pas de a fi ELIBERAT. De ce va iesi din inchisoare

Cristian Borcea a facut o cerere neasteptata iar instanta trebuie sa vada daca dorinta acestuia poate fi dusa la indeplinire. continuă pe B1

Veste de cosmar pentru Cristi Borcea cu cateva zile inainte de Pasti

Judecatoria Sectorului 5 a respins, miercuri, cererea fostului finantator al clubului Dinamo Cristian Borcea de a fi eliberat conditionat din Penitenciarul Rahova, insa decizia nu este definitiva. Conform.

Da, din pacate e adevarat... Medicii au facut anuntul trist, Cristi Borcea e in stare de soc: Este vorba de fosta sa sotie Mihaela Borcea...

Mihaela Borcea a marturist ca a trecut printr-o adevarata drama! Fosta sotie a lui Cristi Borcea a marturisit ca, pe langa intoxicatia cu mercur, s-a imbolnavit si de hepatita A.

SOC monden! Valentina Pelinel, iN LACRIMI! Incredibil ce s-a intamplat cu CRISTI BORCEA in CELULA

Cristi Borcea va aveaviata grea la inchisoare. Dupa ce a fost condamnat definitiv la cinci ani in dosarul retrocedarilor ilegale ale unor plaje de la Mamaia, Cristian Borcea a fost incarcerat, in.

SOC iN SHOWBIZ! A facut un TRANSPLANT?! LOVITURA CUMPLITA pentru Cristi Borcea

Fosta sotie a lui Cristi Borcea, Alina Vidican, a ajuns de nerecunoscut. REPEDE CLICK AICI: EI SUNT MARII ROMANI CARE VOR MURI PANA LA FINALUL ANULUI! GALERIE FOTO CUTREMURATOARE) Alina si-a schimbat total.

CRISTI BORCEA, lovitura din partea judecatorilor! Ramane in inchisoare de sarbatori

Cristian Borcea ramane in inchisoare. Magistratii Judecatoriei Sectorului 5 i-au respins fostului dinamovist, miercuri, cererea de eliberare conditionata. Borcea are posibilitatea de a solicita din nou.

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )