Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mioara Velicu si cea mai mare durere a ei: Mi-am pierdut iubirea vietii

Antena3 Antena3,
Mioara Velicu si cea mai mare durere a ei: Mi-am pierdut iubirea vietii

Este una dintre cele mai indragite artiste de muzica populara, dar de trei ani, Mioara Velicu nu se mai simte completa. Si asta pentru ca si-a pierdut jumatatea. O durere peste care nu a reusit sa treaca nici macar acum. continuă pe Antena3

Cea mai mare greseala a lui Iordanescu: 225 de minute pe banca pentru Sanmartean

Anghel Iordanescu s-a trezit in al 12-lea ceas si l-a introdus pe teren pe Lucian pe Sanmartean abia in ultima repriza pe care Romania a avut ocazia sa o joace la EURO 2016, in opinia noastra aceasta a fost cea mai mare eroare, fie ea una intentionata sau nu,a selectionerului.

Romania, cea mai mare crestere a costului orar cu forta de munca din UE, in primul trimestru

Romania a inregistrat, in primul trimestru, cea mai mare crestere a costului orar cu forta de munca din Uniunea Europeana, de 10,4% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

FOTO Mii de oameni s-au distrat pe muzica anilor 80 si 90 la cea mai mare petrecere retro din Transilvania

Cea de a treia editie We Love Retro din cadrul Transylvania Music Event a stabilit un nou record de audienta in Sala Polivalenta Cluj-Napoca. Mii de oameni - a fost avansata cidra de peste 10. 000 de petrecareti - au cantat si s-au bucurat pe muzica anilor 80 si 90 alaturi de Bonnie Tyler, Smokie, Semnal M, E-Type, Dr Alban, Mr President si No Mercy.

iOS 10 nu va rezolva cea mai mare problema a iPhone-urilor

Dupa ce saptamana trecuta cei de la Apple ne-au facut sa credem ca vom putea dezinstala aplicatiile standard in iOS 10, tocmai am primit confirmarea oficiala ca nu va fi deloc asa. Fiecare smartphone, indiferent daca ruleaza iOS sau Android, include din fabrica un set stufos de aplicatii pe care nu le folositi niciodata. Pentru [].

VIDEO Euro 2016: Spania - Turcia 3-0/ Diferenta cea mai mare de scor de pana acum

Spania si-a asigurat calificarea in optimile Euro 2016 dupa a doua partida din grupa, ibericii trecand lejer, scor 3-0, de Turcia. Morata 34', 48') si Nolito 37') au marcat pentru campioana en-titre. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Spania vs Turcia.

Descoperire arheologica majora. Cea mai mare colectie de obiecte de aur din epoca vikingilor

Trei arheologi amatori danezi au descoperit sapte bratari, dintre care sase de aur, din epoca vikingilor. Este o descoperire majora si nu va fi poate ultima, scrie directmatin. fr. Descoperirea este cu.

Cum prepari cea mai buna inghetata parfait din ingrediente naturale

Pentru ca tot a venit vara si caldura ne da peste cap, o inghetata buna e tot ce ne lipseste cand temperatura din termometre creste peste masura. Dar cea mai buna inghetata, din ingrediente naturale, o putem prepara chiar noi, acasa.

FOTO: Cea mai in varsta sustinatoare a tricolorilor, o femeie de 90 de ani

O romanca de aproape 90 de ani ar putea fi cea mai in varsta sustinatoare a echipei nationale a Romaniei, la Campionatul European de fotbal, informeaza UEFA, pe Twitter.

Euro 2016 Sorin Cartu: Imi fac dusmani, dar spun ca e cea mai modesta echipa a Romaniei incepand din 1970

Romania mai are de disputat o partida in faza grupelor de la Euro 2016, tricolorii urmand sa intalneasca Albania duminica, 19 iunie, de la ora 22:00). O victorie i-ar putea duce pe tricolori in optimile competitiei din Franta. Chestionat pe marginea prestatiei Romaniei de pana acum, Sorin Cartu a fost direct: Imi fac dusmani, dar spun ca e cea mai modesta echipa a Romaniei incepand din 1970.

Povestea Elisabetei, cea mai frumoasa fiica a Reginei Maria. A fost un copil egoist, o tanara foarte capricioasa, o femeie divortata si nefericita

Elisabeta, cea mai frumoasa dintre fiicele Reginei Maria, a ajuns, in urma casatoriei cu George I, Regina Greciei. Frumusetea nu i-a asigurat nici o casnicie fericita, nici implinirea. A divortat de rege si a trait modest, lucrand ca profesoara de pian, in exil.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )