Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mirabela Dauer, mesaj dur pentru toti romanii. Ce a transmis, in direct, la TV

Playtech Playtech,
Mirabela Dauer, mesaj dur pentru toti romanii. Ce a transmis, in direct, la TV

Indragita cantareata Mirabela Dauer a transmis, intr-o interventie televizata, un mesaj dur tuturor celor care nu respecta normele impuse de autoritati pentru a preveni raspandirea virusului mortal, care face, pe zi ce trece, tot mai multe victime. Mirabela Dauer, mesaj dur pentru romani Cantareata a rabufnit in direct! Mireabela Dauer a spus, intr-un moment de . continuă pe Playtech

Alex Dima, mesaj dur pentru cetateni, in apararea Andreei Esca: Opriti-va! Ignoranta si nepasarea voastra o sa ne coste pe toti!

Unul dintre cei mai apreciati oameni de televiziune, Alex Dima, a transmis recent un mesaj de constientizare pentru toti romanii care pun la indoiala existenta noului coronavirus. Acesta voce a constiintei fiecaruia vine in urma interviului acordat de Andreea Esca, in care a povestit momentele chinuitoare marcate de temutul virus. Efectele fenomenului Andreea Esca in .

Asistenta medicala, mesaj dur pentru cei care nu vor sa poarte masca: De ce sa moara lumea cand poate inca sa se bucure de viata? Pentru ca asa vrei tu?

Mesaj dur transmis de o asistenta medicala pentru cei care nu vor sa poarte masca. Marcela Vilcan, asistenta-sefa a Sectiei de Boli Infectioase din cadrul Spitalului Judetean Alba, sustine ca purtarea m.

Anunt de la Banca Transilvania pentru toti romanii: se intampla chiar azi si nu poti rata

Banca Transilvania a venit cu o veste exceptionala pentru mii de romani. E ca de Black Friday, dar pentru sistemul bancar. La inceput de iunie, Banca Transilvania a pus la dispozitia clientilor.

Toti romanii cu credite la banci trebuie sa afle. Anuntul BNR: ce se intampla cu ROBOR

Banca Nationala a Romaniei a publicat indicele ROBOR, calculat pentru 3, 6 si respectiv 12 luni. Conform datelor, atat pentru 20 iulie, cat si pentru astazi, 21 iulie, la calculul pentru 3 luni indicele a ramas la o valoare de 2. Toti romanii cu credite la banci trebuie sa afle in primul rand trebuie sa .

Wizz Air a facut anuntul neasteptat. Toti romanii trebuie sa afle

Wizz Air a anuntat discount-uri de 20% pentru zboruri din Romania spre destinatii din Grecia, Malta, Cipru, Spania si Italia. Promotia e valabila pentru toti clientii pana la ora 23:59), iar calatoriile pot avea loc la orice data. De asemenea, compania informeaza ca rezervarile se pot face pe wizzair. com sau prin aplicatia de mobil WIZZ.

Alimentele bogate in magneziu care te scapa de depresie si anxietate. Toti romanii trebuie sa afle asta!

Toti romanii au nevoie de un continut optim de magneziu pentru ca functiile biologice sa functioneze bine si sa aiba sanatatea optima. Sute de enzime sunt total depedente de continutul magneziului din corp pentru o buna functionare.

Digi RCS-RDS ofera ceva gratuit pentru toti abonatii

Digi RCS-RDS, unul dintre cei mai mari operatori in telecomunicatii din tara noastra, a venit cu un anunt entuziasmant pentru toti abonatii. Ce ofera gratuit Digi RCS-RDS? DIGI.

Mirabela Dauer a rabufnit in direct: Mesajul plin de revolta al artistei

In plina criza pandemica, vedetele iau atitudine fata de derapajele care ne pun viata in pericol. Este si cazul Mirabelei Dauer care a rabufnit, in timpul unei emisiuni tv. Vedeta nu a mai suportat si a spus.

Toti romanii care au cont bancar trebuie sa stie asta. S-a aflat acum ce se intampla de aproape 10 ani

Oamenii, in general, sunt destul de fideli bancilor la care au conturi. Asa e cazul si cu romanii. Dar cine a crescut, de fapt, in sistemul bancar in ultimii 10 ani? Stim acum cum stau.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )