Libnet.ro
UNICEF

23:15

Mirabela Dauer, prima reactie dupa ce Raoul a fost condamnat la inchisoare. Nu cred ca este o asa mare problema

Antena3 Antena3,
Mirabela Dauer, prima reactie dupa ce Raoul a fost condamnat la inchisoare. Nu cred ca este o asa mare problema

Raoul, fostul partener de scena al Mirabelei Dauer, fost condamnat la inchisoare cu suspendare, dupa ce a fost prins ca a condus fara permis. Mirabela Dauer, cea cu care Raoul e prieten de ani buni,. continuă pe Antena3

Dragnea, prima reactie dupa ce i s-a pus sechestru pe avere: Recurgem la o directiva europeana

Liviu Dragnea va depune plangere impotriva DNA, dupa ce procurorii anticoruptie i-au pus sechestru asigurator pe avere. Detalii AICI) Am asistat la aceasta prigoana impotriva lui Liviu Dragnea.

Raoul a fost condamnat. Cantaretul a fost prins conducand fara permis

Cantaretul Raoul a fost condamnat la inchisoare cu suspendare, dupa ce a fost prins ca a condus fara permis. Politistii i-au dat si o amenda, pe care artistul nu a achitat-o. Pentru ca nu s-a su.

Prima reactie a avocatei lui Liviu Dragnea, dupa ce DNA a pus sechestru pe averea lui

Maria Vasii, avocata liderului PSD Liviu Dragnea, a avut o prima reactie, dupa ce DNA a dispus punerea sub sechestru a bunurilor lui. Am asistat la o prigoana impotriva lui Liviu Dragna. Am solicitat.

Iulian Badescu, fostul primar al Ploiestiului, a fost condamnat definitiv la trei ani de inchisoare cu suspendare. In prima instanta primise cu executare

Fostul primar al Ploiestiului Iulian Badescu a fost condamnat de Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) la trei ani inchisoare cu suspendare, intr-un dosar in care este acuzat de savarsirea unor fapte de coruptie, printre care si modul in care a fost finantata echipa de fotbal Petrolul Ploiesti, anunta Ziarul Incomod. Decizia de marti a ICCJ este definitiva. In prima instanta, Badescu a fost condamnat la trei ani inchisoare cu executare.

Un roman, care a fost condamnat la inchisoare, prins in timp ce incerca sa fuga din tara

Un barbat din Prahova, in varsta de 39 de ani, a incercat sa fuga din tara pentru a scapa de pedeapsa de patru ani de inchisore. Romanul a fost condamnat pentru complicitate la.

Barbatul care si-a omorat matusa, o cunoscuta profesoara din Brasov, pentru a-i mosteni averea, a fost condamnat la 27 de ani de inchisoare

Curtea de Apel Brasov a mentinut sentinta Tribunalului, iar Mircea Eduard Borzos a fost condamnat la 27 de ani de inchisoare. Sentinta este definitiva. Anul trecut, barbatul si-a strangulat matusa si i-a abandonat trupul pe Transfagarasan. Motivul crimei au fost banii, mai exact o vila si un teren din Bran evaluate la 300. 000 de euro.

Kovesi si Ludovic Orban, fata in fata pentru prima data dupa ce DNA l-a scos pe liberal in 2016 din cursa pentru Primaria Capitalei (VIDEO)

Marti, incepand cu ora 17, a avut loc la Grupul de Dialog Social GDS) o dezbatere cu tema Legile Justitiei. Statul de Drept in Pericol, unde au fost invitati mai multi actori.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3269 seconds )