Libnet.ro
UNICEF

01:06

Miracol de Anul Nou: Un bebelus a fost gasit in viata dupa 35 de ore petrecute sub daramaturile blocului prabusit in Rusia

Adevărul Adevărul,
Miracol de Anul Nou: Un bebelus a fost gasit in viata dupa 35 de ore petrecute sub daramaturile blocului prabusit in Rusia

Un bebelus a fost gasit in viata dupa 35 de ore petrecute in frig sub daramaturile unui bloc de locuinte din Rusia care s-a prabusit partial intr-o explozie, au informat echipajele de urgenta, scrie Reuters. continuă pe Adevărul

VIDEO Bebelus de 10 luni, gasit n viata dupa peste 30 de ore de la explozia ce a distrus un bloc n Rusia / Bilantul oficial: 8 morti si 37 de disparuti

Un bebelus de zece luni a fost gasit in viata printre ruinele blocului distrus de o explozie in orasul rus Magnitogorsk luni la 6. 00 dimineata, transmite Tass, citata de Reuters.

Ce cantareata e cap de afis la petrecerea de Anul Nou din Times Square VIDEO

Dupa ce Mariah Carey 48 de ani) a fost capul de afis al petrecerii din New york timp de doi ani la rand, o alta cantareata celebra va cantainainte de miezul noptii, la cea de-a 47-a petrecere de Anul Nou din Times Square produsa de Dick Clark Productions.

La multi ani, 2019! MESAJE DE ANUL NOU 2019. Cele mai interesante MESAJE DE ANUL NOU de trimis cunostintelor

Este final de an, cu alte cuvinte cel mai bun moment in care le poti aminti celor iubiti cat de mult te bucuri de prezenta lor in viata ta. Nu-i uita nici in noaptea dintre ani si.

O femeie a fost impuscata intr-un club din Londra in noaptea de Anul Nou

O femeie a fost impuscata intr-un club din estul Londrei in noaptea de Anul Nou, scrie Daily Mail. Victima a fost transportata la spital cu o rana la picior provocata de un glont dupa incidentul care a avut loc in Dalston, estul Londrei, in jurul orei locale 05.

Superstitii si traditii de Anul Nou. Ce trebuie sa faci ca sa atragi norocul in casa

De Anul Nou, oamenii trebuie sa tina seama de anumite reguli pentru a atrage bunastarea si fericirea. Superstitiile dateaza din cele mai vechi timpuri si multi romani le respecta si astazi.

Petrecerea de Anul Nou din Times Square, dedicata libertatii presei. Drone ale politiei vor supraveghea zona

Petrecerea de Anul Nou din Times Square este dedicata libertatii presei, dupa ce Statele Unite au fost incluse in lista celor mai periculoase tari pentru jurnalisti.

PROGRAM METRO de Anul Nou. Iata care este programul hipermarketului METRO de Anul Nou

PROGRAM METRO de Anul Nou. Iata care este programul hipermarketului METRO de Anul Nou, conform datelor culese de Antena3. ro. PROGRAM METRO de Anul Nou. intre 29-30 decembrie, magazinele METRO vor functiona dupa.

MESAJE DE ANUL NOU. Trimite MESAJE de LA MULTI ANI 2019 pentru toti prietenii si familie

Anul in care intram sa va aduca multe multe binecuvantari, har si pace, si in noul an, prosperitate, fericire si bucurie. Dupa cumpana dintre ani sa privim.

MESAJE DE ANUL NOU. Trimite MESAJE de LA MULTI ANI 2019 pentru familie si toti prietenii

Anul in care intram sa va aduca multe binecuvantari, har si pace, si in noul an fericit, prosperitate si bucurie. Dupa cumpana dintre ani sa privim in urma.

MESAJE DE ANUL NOU. Trimite MESAJE de LA MULTI ANI 2019 pentru familie si prieteni

Anul in care intram sa va aduca multe binecuvantari, har si pace, si in noul an fericit, prosperitate si bucurie. Dupa cumpana dintre ani sa privim in urma.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1932 seconds )