Libnet.ro
UNICEF

07:00

Miracol din Romania: Descoperirea care a uimit cercetatorii lumii

Antena3 Antena3,
Miracol din Romania: Descoperirea care a uimit cercetatorii lumii

Pestera Movile a impresionat cercetatorii din toata lumea. O pestera din Romania este considerata una dintre cele mai importante descoperiri ale secolului trecut. Izolata de mediul exterior pentru. continuă pe Antena3

O pestera din Romania, descoperita de comunisti, i-a uimit pe cercetatorii din toata lumea

Pestera Movile a impresionat cercetatorii din toata lumea. O pestera din Romania este considerata una dintre cele mai importante descoperiri ale secolului trecut. Izolata de mediul exterior pentru aproximativ 5,5 milioane de ani, Pestera Movile a fost descoperita de romani in anul 1986, atunci cand explorau imprejurimile Mangaliei pentru a stabili zona in care vor construi [].

ASF: Bursa din Romania devine prea mica pentru investitiile fondurilor de pensii

Bursa din Romania va avea in curand o dimensiune ce va fi prea redusa pentru a putea face fata investitiilor care sunt plasate de fondurile de pensii, daca nu se va dezvolta, acestea fiind nevoite sa se indrepte catre alte burse sau alternative de.

Plantele medicinale din Romania, la mare cautare in Europa si America: Arnica se vinde si cu 40 de euro/kilogram

Efectele benefice ale plantelor medicinale au dus la o explozie a popularitatii acestora. Acest lucru este confirmat de numarul tot mai mare de cereri atat din Romania cat si din strainatate.

Baba si mitraliera, realitate: Zeci de comune din Romania au primit tehnica de lupta pentru a fi folosita in scopuri comemorative (VIDEO)

Artilerie grea si avioane de lupta in mai multe localitati din zona rurala. Zeci de comune din Romania au primit contra cost, prin hotarare de Guvern, tehnica de lupta pentru a fi folosita.

Lumea justitiei din Romania este in doliu. Unul dintre cei mai cunoscuti avocati a murit. Avea doar 33 de ani

Lumea justitiei din Romania este in doliu, dupa ce unul dintre cei mai cunoscut avocati, Marius Patrascanu a murit. Barbatul avea doar 33 de ani si era extrem de apreciat in domeniul.

Peste 57.000 de infectii nosocomiale, inregistrate in spitalele din Romania in ultimii 5 ani

Intre anii 2010 si 2015 au fost inregistrate peste 57. 000 de infectii nosocomiale in spitalele din Romania, cele mai multe fiind constatate in unitatile sanitare din judetele Iasi,.

infratire intre doua federatii sindicale din Romania si Republica Moldova

Doua federatii sindicale, una din Romania, alta din Republica Moldova, au semnat pe 19 mai un acord de cooperare si infratire.

Topul celor mai mari dezvoltatori de birouri din Romania: primii trei jucatori au in lucru proiecte de peste 300.000 mp

Piata de birouri se afla intr-un plin proces de dezvoltare, fiind unul dintre cele mai active segmente imobiliare la nivel local, un loc in care investitorii isi manifesta un interes tot mai ridicat pentru expansiunea la nivel local. In ciuda unei.

SUA au facut publice tintele pe care le-ar fi atacat cu bombe atomice in timpul Razboiului Rece. Ce orase din Romania erau pe lista

Arhivele Agentiei pentru Siguranta Nationala a SUA a publicat o lista a 1. 100 de tinte nucleare din anul 1956. Harta interactiva publicata de futureoflife. org arata obiectivele americanilor din Europa de.

Moartea lui Dan Condrea, intre sinucidere si asasinat. Cele mai controversate disparitii din Romania

Patronul Hexi Pharma este un nou nume pe lista unor personaje celebre si controversate care au murit sau au disparut in conditii suspecte. Fostul sef de cabinet al lui Sorin Blejnar sau avocatul miliardarului Dan Adamescu sunt doar cativa dintre cei a caror moarte a fost invaluita in mister ani la rand.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )