Libnet.ro
UNICEF

01:05

Miracol! Michael Schumacher s-a trezit din coma si a fost externat!

ADPM ADPM,
Miracol! Michael Schumacher s-a trezit din coma si a fost externat!

Starea de sanatate a lui Michael Schumacher s-a imbunatatit considerabil. Dupa sase luni in care a fost internat in spitalul din Grenoble, renumitul campion de Formula 1 s-a trezit din coma si a fost mutat intr-o clinica de reabilitare. continuă pe ADPM

Michael Schumacher a iesit din coma si a fost externat din spital

Michael Schumacher a iesit din coma, sustin medicii Spitalului din Grenoble unde a fost internat mai bine de 6 luni. Germanul a fost externat din spital, sustine purtatoarea de cuvant a fostului pilot de Formula.

Michael Schumacher a iesit din coma si a fost externat din spitalul din Grenoble

Fostul pilot german de Formula 1 Michael Schumacher a iesit din coma dupa accidentul suferit la schi, in 29 decembrie 2013. Acesta a parasit spitalul din Grenoble, a anuntat, luni, purtatorul de cuvant al .

Michael Schumacher ar fi iesit din coma. El a fost externat de la spitalul din Grenoble

Michael Schumacher a fost transferat la un spital din Lausanne. Fostul pilot de Formula 1 intelege vocile pe care le aude si rectioneaza la stimuli

00 - Fostul pilot german de Formula 1 Michael Schumacher, care a iesit din coma dupa accidentul suferit la schi, a fost transportat, luni dimineata, la un spital din Lausanne, a anuntat unitatea.

Michael Schumacher a fost externat. Fostul campion de Formula 1 a iesit din starea de coma

Michael Schumacher a fost externat, luni, din spital. Fostul campion de Formula 1 s-a trezit din coma vineri, dupa ce in 29 decembrie a suferit un accident in timp ce se afla la schi, in statiunea franceza.

Michael Schumacher a iesit din coma si a parasit spitalul din Grenoble

Septuplul campion mondial de Formula 1 Michael Schumacher a parasit spitalul din Grenoble, acolo unde se afla internat din 29 decembrie 2013. Fostul pilot ar fi iesit din coma profunda in care s-a aflat in ultimele luni, anunta chiar familia germanului.

S-A TREZIT SCHUMI! UPDATE: A fost dus la Spitalul din Lausanne

Septuplul campion mondial de Formula 1 Michael Schumacher a parasit spitalul din Grenoble, acolo unde se afla internat din 29 decembrie 2013. Fostul pilot a iesit din coma profunda in care s-a aflat in ultimele aproape saseluni, anunta chiar familia germanului. UPDATE: Neoficial, Schumi ar fi fost mutat intr-un spital din Elvetia, si nu in casa pe care o detine in aceasta tara. Chiar si asa, familia este acum foarte aproape de el.

S-A TREZIT SCHUMI!

Septuplul campion mondial de Formula 1 Michael Schumacher a parasit spitalul din Grenoble, acolo unde se afla internat din 29 decembrie 2013. Fostul pilot a iesit din coma profunda in care s-a aflat in ultimele aproape saseluni, anunta chiar familia germanului.

Michael Schumacher, invingator! Cronologia, de la accident la iesirea din coma

Michael Schumacher, fostul pilot de Formula 1, a iesit din coma dupa apoape jumatate de an, timp in care milioane de fani din intreaga lume au urmarit cu sufletul la gura situatia sa. Momentul iesirii din coma, anuntat de purtatorul de cuvant al pilotului, a venit ca o victorie in lumea motorsportului.

Michael Schumacher a iesit din coma indusa si a parasit spitalul

Fostul campion de Formula 1 Michael Schumacher a iesit din coma indusa in urma cu 6 luni de catre medici. Pilotul de 45 de ani a parasit spitalul din Grenoble si isi va continua recuperarea intr-un centru pe care familia nu a vrut sa il faca cunoscut,.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )