Libnet.ro
UNICEF

19:30

Mircea Badea, atac dur la adresa Andreei Esca: A facut fake news

Antena3 Antena3,
Mircea Badea, atac dur la adresa Andreei Esca: A facut fake news

Mircea Badea a criticat-o dur pe Andreea Esca, despre care a spus ca a prezentat de-a lungul timpului mai multe fake-news-uri. Sa te prezinti stirist si sa prezinti niste gogomonii, niste oligofenisme,. continuă pe Antena3

Ioan Mircea Pascu, atac devastator la adresa lui Catalin Ivan: A decazut atat de mult...

Vicepresedintele Parlamentului European Ioan Mircea Pascu lanseaza un atac dur la adresa europarlamentarului Catalin Ivan. Desi Monica Macovei nu este nici pe departe prietena mea, doresc sa o previn,.

Mario Fresh si Alexia Eram, fiica Andreei Esca, nu mai sunt impreuna? Artistul a vorbit...

Au aparut zvonuri ca relatia dintre Alexia Eram si iubitul sau, Mario Fresh, incepe sa se raceasca. Fiica Andreei Esca este plecata la studii la Londra, iar Mario canta la trecut despre ea prin.

Ce spune iubitul Alexiei despre momentele intime alaturi defiica Andreei Esca

Mario Fresh si Alexia Eram sunt despartiti de mii de kilometri, insa dragostea lor pare sa dainuie in ciuda distantei mari. Fiica Andreei Esca a plecat la studii in Londra de doua saptamani, iar cei doi vo.

Calin Popescu Tariceanu, atac dur la adresa liderului PPE care a criticat Romania din cauza coruptiei: Manfred Weber e un ipocrit

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, l-a acuzat de ipocrizie pe liderul popularilor europeni din Parlamentul European, precizand ca in urma cu trei luni acesta a mers la Budapesta unde s-a afisat alaturi de.

Victor Ponta, atac dur la adresa PSD. Urmeaza 10 ani negri

PSD va fi timp de cel putin 10 ani partidul care a batut Diaspora in Piata Victoriei si a gazat oameni, a declarat marti, la Buzau, presedintele Pro Romania, Victor Ponta, care a sustinut ca primul lucru pe ca.

Viorel Catarama, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: A tratat PNL ca pe o ruda saraca

Viorel Catarama, prim-vicepresedintele PNL Sector 2, il ataca pe Klaus Iohannis, despre care spune ca trateaza PNL ca pe ruda saraca, amintind de relatia PNTCD cu Emil Constantinescu. Consiliul National al PNL.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )