Libnet.ro
UNICEF

14:45

Mircea Badea, atac la Victor Ponta, in direct la Antena 3: Cine este alegatorul Pro Romania?

Playtech Playtech,
Mircea Badea, atac la Victor Ponta, in direct la Antena 3: Cine este alegatorul Pro Romania?

Mircea Badea a explodat, in direct la Antena 3, si l-a atacat pe Victor Ponta. Cine e alegatorul Pro Romania?incep sa puta rau!. Mircea Badea, atac la Victor Ponta Realizatorul emisiunii in gura presei, Mircea Badea, a abordat in emisiunea sa de la Antena 3 scorul obtinut de Victor Ponta cu al lui Pro Romania . continuă pe Playtech

Mircea Badea il ataca pe Rares Bogdan. S-a oripilat de initiativa lui Teodorovici? Ce spunea acum cateva luni

Mircea Badea a lansat un nou atac la adresa lui Rares Bogdan. Prezentatorul de la Antena 3 l-a intrebat pe europarlamentarul PNL daca isi mai mentine declaratia din urma cu 2 luni, cand spunea ca liberalii vor elimina pensiile speciale in primele 30 de zile dupa ce vor ajunge la guvernare. Mircea Badea il ataca .

Mircea Badea: Un presedinte in functie, care mai are dreptul la un mandat, are doua avantaje: SRI si SIE

Mircea Badea a vorbit la in Gura Presei despre alegerile prezidentiale si despre avantajele pe care le poate avea un presedinte in functie, care poate candida pentru un al doilea mandat. La.

S-A AFLAT TOTUL, DUPA 20 DE ANI! Teo Trandafir RUPE TACEREA despre Mircea Badea! TOTI AU VAZUT ASTA! (VIDEO)

Teo Trandafir si-a amintit de vremurile cand facea echipa cu Mircea Badea, in urma cu peste 20 de ani.

Victor Ponta a anuntat rezultatul negocierilor cu Viorica Dancila si Calin Popescu Tariceanu

Victor Ponta a anuntat rezultatul negocierilor cu Viorica Dancila si Calin Popescu Tariceanu cu privire la candidatul pentru alegerile prezidentiale, dupa intalnirile pe care le-a avut cu presedintele PSD si liderul ALDE. Ponta a precizat ca discutiile nu au avut niun rezultat. Victor Ponta a anuntat rezultatul negocierilor pentru alegerile prezidentiale Victor Ponta s-a intalnit, .

VICTOR PONTA: Am avut discutii informale cu Dancila si Tariceanu

Presedintele PRO Romania, Victor Ponta, a anuntat luni ca a avut discutii informale cu liderii PSD si ALDE - Viorica Dancila si Calin Popescu-Tariceanu, precizand ca nu s-a luat nicio decizie privind candidaturi sau colaborari politice.

Victor Ponta, prima reactie dupa consultarile cu Viorica Dancila

Victor Ponta a venit cu o prima reactie dupa intalnirea cu Viorica Dancila, privind candidatul pentru prezidentiale. Liderul PRO Romania sustine ca inca nu s-a ajuns la nicio discutie, iar formatiunea.

Mircea Radu ii critica pe cei care fac televiziune azi. Ce spune despre Florin Calinescu si Mircea Badea

Mircea Radu aduce critici foarte dure pentru cei din televiziune. De asemenea, fostul prezentator a sustinut si ca show-urile de noapte dintr-o televiziune sunt extrem de necesare. Mircea Radu: De ce nu mai sunt programe ca alea? Pe scurt, pentru ca nu le poate face oricine Fostul prezentator de televiziune a vorbit despre ce se .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )