Libnet.ro
UNICEF

17:30

Mircea Badea, comentariu savuros dupa ce Orban si-a publicat declaratia de avere: Sarac si cinstit!

Antena3 Antena3,
Mircea Badea, comentariu savuros dupa ce Orban si-a publicat declaratia de avere: Sarac si cinstit!

Mircea Badea a facut un comentariu savuros pe contul sau de Facebook, legat de declaratia de avere a lui Ludovic Orban, care a aparut recent in spatiul public. Ludovic Orban este noul Ion Iliescu: sarac si. continuă pe Antena3

Mircea Badea, comentariul serii dupa ce Orban si-a publicat declaratia de avere: Sarac si cinstit!

Mircea Badea a facut un comentariu savuros pe contul sau de Facebook, legat de declaratia de avere a lui Ludovic Orban, care a aparut recent in spatiul public. Ludovic Orban este noul Ion Iliescu: sarac si.

Mircea Badea i-a dat o PORECLA amuzanta lui Radu Tudor dupa intalnirea acestuia cu Iohannis de la dezbatere

Mircea Badea a facut glume pe seama colegului Radu Tudor, dupa ce acesta din urma i-a adresat lui Klaus Iohannis o intrebare legata de autostrazi, la dezbaterea cu jurnalistii, din campania.

Mircea Badea ii jigneste pe toti cei care si-au luat locuinte prin Prima Casa. Mesajul lui i-a infuriat pe telespectatorii Antena 3

Mircea Badea a comis-o din nou pe Facebook. Realizatorul emisiunii in Gura Presei, de la Antena 3, i-a criticat pe cei care si-au luat locuinte sau care intentioneaza sa isi achizitioneze prin programul Prima Casa. Cei care il urmaresc pe reteaua de socializare nu au fost de acord cu mesajul postat de Badea. Mircea Badea .

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )