Libnet.ro
UNICEF

15:45

Mircea Badea: Cum fac cu Horia Georgescu, ma duc la puscarie sa ii dau banii?

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Cum fac cu Horia Georgescu, ma duc la puscarie sa ii dau banii?

Ooooo. anistule! a inceput Mircea Badea editia de astazi a emisiunii in Gura Presei, facand referire la faptul ca inculpatul Horia Georgescu l-a dat in judecata, printre altele, ca i s-ar fi adresat cu. continuă pe Antena3

Mircea Badea: Stiu ca nu este frumos, dar totusi, sa facem pariuri. Eu cred ca Horia Georgescu intra la puscarie

Mircea Badea a comentat cazul lui Horia Georgescu, in pasa cu emisiunea 100 de minute, realizata de Alessandra Stoicescu. Dar noi cand aflam ce se intampla cu Horica? inteleg ca ordonanta de.

Mircea Badea, apel catre Kovesi: Va rog, daca puteti sa ma bagati la puscarie doua luni in celula cu Basescu!

Mircea Badea a vorbit in cadrul pasei dintre emisiunile Sinteza Zilei si in Gura Presei despre arestarea sefului A. I, Horia Georgescu. in platoul emisiunii se afla si fratele acestuia, Sorin Georgescu.

Mircea Badea: Cat a fost coleg de sistem cu doamna Kovesi, Horia Georgescu a luptat impotriva coruptiei. Acum aflam ca a facut nasoale

Mircea Badea a comentat, in pasa cu emisiunea 100 de minute, realizata de Alessandra Stoicescu, retinerea lui Horia Georgescu, seful ANI. Mircea Badea a explicat, in stilul caracteristic, filmul.

De la ,,integritate, la puscarie - Horia Georgescu, retinut pentru abuz in serviciu

Seful Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, a fost retinut, luni, de procurorii anticoruptie, pentru abuz in serviciu, legat de retrocedari in cazul unor imobile supraevaluate, el fiind scos din sediul DNA incatusat si urcat intr-o masina.

Mircea Badea: Ma joc cu fii-miu de-a vine doamna Kovesi si ne baga la puscarie. Vezi aici cum se distreaza pustiul

Mircea Badea, realizatorul emisiunii in gura presei, a inventat un joc special pe care-l joaca cu fiul sau. Procurorul-sef DNA, Laura Codruta Kovesi, este personajul principal al acestei distractii. Badea a.

Horia Georgescu, seful ANI, adus cu mandat la DNA. Numele lui Bica, pomenit in audierea lui Georgescu

Seful Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, a fost adus cu mandat la Directia Nationala Anticoruptie, luni dimineata, pentru a fi audiat intr-un dosar. Horia Georgescu a ajuns la sediul Directiei .

UPDATE Horia Georgescu a fost arestat pentru 30 de zile

UPDATE 06:10 Fostul sef al Agentiei Nationale Anticoruptie Horia Georgescu a fost arestat in noapatea de marti spre miercuri pentru 30 de zile, potrivit Digi 24. Acesta a fost reincarcerat, miercuri dimineata, in Arestul Politiei Capitalei. Inalta Curte a decis ca cererea procurorilor anticoruptie de arestare preventiva a lui Horia Georgescu intr-un dosar legat de retrocedari ilegale este intemeiata.

Sinteza zilei: Horia Georgescu, propulsat in sistem de tatal sau. Ce rol a jucat arhiva fostei Securitati

Tatal lui Horia Georgescu s-a folosit de dosare din arhiva fostei Securitati, pe care le-a obtinut in perioada in care era director al Penitenciarului Codlea, pentru a-l propulsa pe Horia Georgescu in.

Seful ANI, Horia Georgescu, a fost retinut

ACTUALIZARE 14:21 DNA: Comisia din care facea parte Horia Georgescu a supraevaluat bunuri imobile cu 75. 000 euro Comisia Centrala pentru Stabilirea Despagubirilor din cadrul ANRP, din care facea parte si Horia Georgescu, a aprobat rapoartele de evaluare corespunzatoare unui numar de 3 dosare de despagubire, supraevaluand bunurile imobile respective cu suma totala de aproximativ 75. 000 euro. * Fosta sefa ANRP, Ingrid Zaarour, audiata la DNA * Deputatul Theodor Nicolescu, adus cu mandat la DNA, in acelasi dosar in care este audiat si seful ANI.

Prima declaratie a lui Horia Georgescu dupa iesirea din arest

Fostul presedinte ANI a iesit din sala de judecata si a declarat ca si-a pregatit apararea. Voi respecta decizia judecatorului, a mai spus Horia Georgescu. Citeste si: .

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )