Libnet.ro
UNICEF

15:30

Mircea Badea: Cum sa rezulte din probe suspiciuni?

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Cum sa rezulte din probe suspiciuni?

Cum din probe rezulta suspiciuni? Mircea Badea, realizatorul emisiunii in gura presei, se intreaba, luni, cum poate sefa iCCJ, Livia Stanciu, sa sustina ca din probe rezulta suspiciunile rezonabile. Asa. continuă pe Antena3

Mircea Badea: Ioan Rus este un om foarte rau, extrem de incapatanat, orgolios, ingust, fixist. Este o combinatie oribila

Mircea Badea a comentat, in pasa de joi cu emisiunea Sinteza Zilei, declaratia facuta de Ioan Rus. Mircea Badea a povestit ca el stie de cel putin 12 - 13 ani cine este Ioan Rus. Eu despre domnul Rus.

Mircea Badea, despre episodul cu Alina Gorghiu si copilul care refuza sa deschida usa la hoti: Nu exista ceva mai tare pe Pamant!

Mircea Badea a difuzat, in editia de duminica a emisiunii in gura presei, un filmulet din campania electorala din 2012, cand Alina Gorghiu, actual lider PNL, ii cerea unui copil sa deschida usa pentru a-i da.

Mircea Badea: Cazul Rarinca, un ABUZ intentionat dublat de incompetenta totala a sefei inaltei Curti de Casatie si Justitie

Mircea Badea a afirmat, la Punctul de intalnire, ca nu este vorba doar despre o simpla eroare judiciara in cazul Rarinca, ci despre un abuz intentionat dublat de incompetenta sefei iCCJ, care nu poate.

Mircea Badea: Mi-e scarba!!!

Mircea Badea a comentat, in editia emisiunea in gura presei, prestatia publica a vicepremierului Gabriel Oprea, din cursul zilei de joi. Citez acum din domnul Oprea, vicepremier al Romaniei: O.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )