Libnet.ro
UNICEF

22:00

Mircea Badea, despre discursul lui Klaus Iohannis: Sunt oripilat. O serie de platitudini. Nimic nu a spus. Ce gandeste? in mod evident, nimic

Antena3 Antena3,
Mircea Badea, despre discursul lui Klaus Iohannis: Sunt oripilat. O serie de platitudini. Nimic nu a spus. Ce gandeste? in mod evident, nimic

Mircea Badea a analizat in termeni duri discursul lui Klaus Iohannis din Parlamentul European, fiind de parere ca acesta a fost laudat degeaba in spatiul public, pentru ca a fost lipsit de esenta si ca, de. continuă pe Antena3

Cum a fost primit discursul lui Klaus Iohannis din Parlamentul European

Discursul de marti al presedintelui roman Klaus Iohannis privind viitorul Uniunii din cadrul plenului Parlamentului European a fost perceput drept unul proeuropean si care a pledat pentru integrare si unitate, dar.

Liviu Dragnea, despre consultarile cerute de Klaus Iohannis: Am decis sa mergem la Cotroceni

Update: in cadrul BPN, am decis doua lucruri. Unul sa mergem la Cotroceni astazi si componenta delegatiei. Dupa iesirea de la Cotroceni o sa facem declaratii in fata presei si veti afla ce am discutat.

Klaus Iohannis, accent pe investitia masiva in educatie si aderarea la Zona Euro, in discursul despre viitorul UE: Toti cetatenii trebuie angrenati in aceste evolutii (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, marti, in Parlamentul European, un discurs despre viitorul Uniunii Europene, in care a pus accent, printre altele pe ideea de coeziune a spatiului.

Klaus Iohannis: Romania, o tara profund atasata proiectului european. Europa este Romania si Romania este Europa (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a dat asigurari, marti, in discursul sau despre viitorul Uniunii Europene, ca Romania este o tara profund atasata proiectului european. in urma cu 11 ani, cand.

Klaus Iohannis: UE trebuie sa ramana un spatiu de libera circulatie, in care toti cetatenii nostri sa se poata deplasa liber si sa poata munci oriunde in spatiul comunitar (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, marti, in discursul sau din Parlamentul European cu privire la viitorul UE, ca aderarea la Spatiul Schengen reprezinta un obiectiv important pentru Romania si a pus.

Klaus Iohannis, la Strasbourg: Avem nevoie de o Uniune incluziva, care nu lasa in urma niciun stat

Klaus Iohannis a afirmat in discursul sau privind viitorul UE din plenul Parlamentului European ca pledeaza ferm pentru unitate, coeziune, solidaritate, iar cheia centrala trebuie sa ramana unitatea. Presedintele a spus ca in niciun caz nu se pot.

Klaus Iohannis a laudat, in Parlamentul European, spiritul civic al romanilor care au protestat pentru apararea statului de drept si a democratiei (VIDEO)

Klaus Iohannis a laudat, marti, in discursul pe care l-a sustinut in Parlamentul European, spiritul civic al romanilor care au protestat pentru apararea statului de drept si a democratiei. intr-un moment in.

Mesaj important transmis de Klaus Iohannis despre justitia romana

Presedintele Klaus Iohannis afirma ca sunt tot mai frecvente atacurile la adresa justitiei din partea unor politicieni lipsiti de integritate. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale,.

Mircea Badea: Ce as face eu daca as fi Tudorel Toader? As zice asa...

Mircea Badea i-a transmis un mesaj lui Tudorel Toader, luni seara, in emisiunea in gura presei, dupa interminabilele discutii privind modificararile legislative ale abuzului in serviciu. Ce as face.

DELEGATIA PNL pentru consultarile cu Klaus Iohannis: Liberalii vor discuta despre modificarile legilor justitiei

La Palatul Cotroceni vor avea loc, miercuri, consultari intre presedintele Klaus Iohannis si partidele politice. Presedintele PNL,Ludovic Orban, va participa miercuri, la consultarile convocate de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )