Libnet.ro
UNICEF

06:00

Mircea Badea, despre italianul care a cumparat cea mai mare si mai scumpa sampanie din Romania

Antena3 Antena3,
Mircea Badea, despre italianul care a cumparat cea mai mare si mai scumpa sampanie din Romania

Mircea Badea a vorbit la in gura presei despre italianul care a cumparat cea mai mare si mai scumpa sampanie din Romania. Exista un cetatean in Romania care a spart. continuă pe Antena3

Ministrul Muncii, despre cazul Voiculet: Nu dumnealui are cea mai mare indemnizatie, ci un avocat din Bucuresti

Ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu a vorbit despre cazul fotbalistului Claudiu Voiculet si a declarat la Antena 3 ca nu la el facea referire, ci la un avocat din Bucuresti, care are cea mai mare indemnizatie de.

Ministrul Muncii, contrazis de fotbalistul Claudiu Voiculet: Nu am eu cea mai mare indemnizatie pentru copil. O sa ma judec cu statul

Fotbalistul Claudiu Voiculet, despre care ministrul Muncii a spus ca are cea mai mare indemnizatie pentru copilului, a contrazis-o, marti, pe Lia Olguta Vasilescu si, mai mult, sustine ca este pregatit sa se ju.

Ford Trucks a inaugurat in Romania cel mai mare sediu din Europa

Ford Trucks a inaugurat pe autostrada A1, la km 13,2, cel mai mare sediu din Europa, cu o suprafata de 17. 000 mp si 82 de angajati.

[P] Burse de pana la 35% pentru programul de Executive MBA, oferite de cea mai mare universitate de business din Europa

Cea mai mare universitate de business din Europa, WU Executive Academy programul de EMBA al Vienna University ofera burse de pana la 35% aprox. 000 Eur) pentru programul organizat in Bucuresti. Recunoscut ca fiind cel mai bun.

Lituania pregateste cel mai mare exercitiu militar: Peste 2.000 de rezervisti au fost mobilizati pentru operatiuni

Ministerul Apararii din Lituania a anuntat ca pregateste cel mai mare exercitiu militar din acest an intitulat Trasnetul 2017. Pentru operatiunile din cadrul exercitiului au fost mobilizati peste.

VIDEO Interviu cu Mircea Cartarescu despre volumul Peisaj dupa isterie. Sunt un intelectual liberal umanist

Cartea aceasta nu aduna articolele mele publicate de-a lungul anilor, ea este foarte selectiva. Nu am socotit de cuviinta sa datez articolele, sa le arat sursa, pentru ca ele pot fi vazute si ca un fel de meditatii, pe diverse teme, foarte diverse, cu un fel de predominanta civica si etica. Intr-un fel, meditatia din aceast volum se desfasoara in jurul faimosului final dintr-una dintre povestirile sale, in care autorul, un romancier pronunta inainte de a muri un cuvant, dar nimeni nu desluseste prea bine daca era vorba de cuvantul solitar sau cuvantul solidar. Puteti cumpara volumul Peisaj dupa isterie cu autograful autorului de pe GiftBooks. ro.

Prima reactie a lui Emmanuel Macron cu privire la varsta sotiei sale, cu 25 de ani mai mare decat el

Emmanuel Macron, noul presedinte al Frantei, sustine ca misoginismul si homofobia sunt de vina pentru ipotezele lansate in presa, conform carora el nu poate fi indragostit de sotia sa care este cu.

SCANDAL intre Olguta Vasilescu si un celebru fotbalist: Nu am eu cea mai mare indemnizatie pentru copil. O sa ma judec cu statul

Scandalul privind plafonarea indemnizatiilor pentru parinti ia amploare. Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, sustine ca s-a dezvoltat o mafie a profitorilor in conditiile in care 600 de.

Intr-un sat din Moldova apare cel mai mare complex turistic pentru degustari de vin si vacante: are jacuzzi, sauna, piscina si piste de biciclete printre vii

La 3 ore de Bucuresti, intr-un sat in care traiesc 802 locuitori, va fi deschis la toamna un complex turistic de 1,2 milioane de euro, special pentru degustari de vin si vacante, in regim all-inclusive. Pe scurt, in satul din Moldova se va simti.

Cea mai mare comunitate a supravietuitorilor de cancer din Europa este in Romania

Pentru tinerii care au invins cancerul, experienta tratamentului oncologic in copilarie sau adolescenta continua sa aiba un ecou si in viata lor de adult. Modul in care acest ecou se va manifesta, insa, depinde foarte mult de cum vor reusi sa-si creeze un mediu in care sa se simta din nou ei insisi si sa-si reaminteasca continuu de curajul si puterea care i-a adus pana in punctul prezent.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )