Libnet.ro
UNICEF

08:00

Mircea Badea, despre Livia Stanciu si cazul Rarinca: E un caz care se muleaza perfect pe ideea de conflict de interese

Antena3 Antena3,
Mircea Badea, despre Livia Stanciu si cazul Rarinca: E un caz care se muleaza perfect pe ideea de conflict de interese

Mircea Badea a semnalat, in editia de miercuri a emisiunii in gura presei, situatia in care se afla sefa iCCJ, Livia Stanciu, care s-a declarat impotriva unei legi privind raspunderea magistratilor. E un caz. continuă pe Antena3

Subiectiv: REACTIA presedintei iCCJ cu privire la decizia in cazul Rarinca

Presedinta inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), Livia Stanciu, a refuzat sa vorbeasca despre cazul Rarinca, in care a avut calitatea de denuntator, cerandu-le jurnalistilor sa nu ii ceara un punct.

Mircea Badea: Astept de la procurorul Uncheselu sa o ancheteze pe doamna Stanciu pentru conflict de interese

Mircea Badea asteapta ca procurorul Nicolae Uncheselu - cel care il ancheteaza pe premierul Victor Ponta - sa o ancheteze si pe sefa Curtii Supreme, Livia Stanciu, pentru conflict de interese. Badea a.

Livia Stanciu, despre votul deputatilor in cazul lui Victor Ponta: Ceea ce s-a intamplat in Parlament demonstreaza ca legea nu este egala pentru toti cetatenii Romaniei

Presedinta inaltei Curti de Casatie si Justitie, Livia Stanciu, a avut o reactie dura miercuri, referitoare la faptul ca deputatii au hotarar marti, prin vot ca premierul Victor Ponta nu poate fi urmarit.

Livia Stanciu, despre votul deputatilor in cazul lui Victor Ponta: Ceea ce s-a intamplat in Parlament demonstreaza ca legea nu este egala pentru toti cetatenii Romaniei (VIDEO)

Presedinta inaltei Curti de Casatie si Justitie, Livia Stanciu, a avut o reactie dura miercuri, referitoare la faptul ca deputatii au hotarar marti, prin vot ca premierul Victor Ponta nu poate fi urmarit.

Livia Stanciu, despre votul in cazul Ponta: Asa a inteles Parlamentul sa decida

Presedinta inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), Livia Stanciu, a declarat, marti, comentand votul dat in Camera Deputatilor in privinta lui Victor Ponta, ca problema avizarii sau neavizarii inceperii urmaririi penale apartine Parlamentului, care asa a inteles sa decida.

Tariceanu, despre sefa iCCJ: Doamna Livia Stanciu ar trebui sa puna mana sa citeasca Constitutia. Ceea ce s-a intamplat in Parlament e de domeniul legislativului

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, o critica pe sefa inaltei Curti de Casatie si Justitie, Livia Stanciu, dupa ce aceasta a afirmat ca faptul ca deputatii au respins prin vot inceperea.

Sefa iCCJ, despre votul in cazul lui Ponta: Legea NU este egala pentru toti

Presedinta inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), Livia Stanciu, a declarat, marti, referitor la votul dat in Camera Deputatilor in privinta lui Victor Ponta, ca problema avizarii sau neavizarii inceperii urmaririi penale apartine Parlamentului, care asa a inteles sa decida.

Livia Stanciu s-a opus legii raspunderii magistratilor. De ce platim noi, si nu magistratii

Comisia juridica din Camera Deputatilor a dat aviz de respingere pentru proiectul de lege privind raspunderea magistratilor, dupa ce Livia Stanciu a dat navala in Comisie, suparata ca se discuta mai multe.

Sefa instantei supreme, atac la prim-ministru. Livia Stanciu: Legea nu este egala pentru toti

Atac fara precedent al sefei instantei supreme la prim-ministrul Victor Ponta si la parlamentarii coalitiei de guvernare. in urma cu putin timp, Livia Stanciu a declarat, chiar pe treptele Consiliului Superior.

Livia Stanciu, nemultumita de modificarile la Codul Penal: Judecatorul nu poate sa stea cu sabia deasupra capului, chiar daca si-a indeplinit atributiile cu buna credinta (VIDEO)

Livia Stanciu, care a participat marti la Comisia Juridica, s-a aratat nemultumita de modificarile aduse la Codul Penal, informeaza B1 TV. Aceasta a adus in discutie modificarile referitoare la indeplinirea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3586 seconds )