Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mircea Badea, despre momentul in care Gabriela Firea a fost huiduita

Antena3 Antena3,
Mircea Badea, despre momentul in care Gabriela Firea a fost huiduita

Mircea Badea a comentat, luni, in pasa cu Sinteza zilei, momentul in care Primarul Genera, Gabriela Firea, a fost huiduita in timpul ceremoniei dedicate Simonei Halep. Am vazut ca a fost huiduita Gabriela. continuă pe Antena3

Mircea Badea, despre cum a fost jefuit ambasadorul rus la Sibiu: Putem considera ca ne-am luat Tezaurul inapoi

Mircea Badea a vorbit despre cum a fost jefuit ambasadorul rus in Piata Mare din Sibiu. Stirea este fabuloasa din mai multe puncte de vedere. Putem considera ca ne-am luat Tezaurul inapoi . ) Sunt socat.

Basescu, dupa ce Gabriela Firea a fost huiduita pe Arena Nationala: nfasurata n tricolor, Toapa de Voluntari a vrut sa fure ceva din gloria Simonei Halep. Mii de bucuresteni au tratat Toapa asa cum merita

Fostul presedinte Traian Basescu a ironizat momentul in care primarul general, Gabriela Firea, a fost huiduita de fanii Simonei Halep de pe Arena Nationala, unde jucatoarea romanca si-a prezentat trofeul castigat la Roland Garros. Basescu afirma ca toapa de Voluntari a vrut sa fure ceva din gloria Simonei Halep, dar a fost huiduita de mii de bucuresteni asa cum merita.

Cele mai bune glume dupa ce Gabriela Firea a fost huiduita si si-a inchis contul de Facebook: Dupa Kerber, Muguruza si Stephens, Halep a eliminat-o si pe Firea

Gabriela Firea nu s-a ales doar cu huidelile copioase de pe Arena Nationala, ci si cu un potop de ironii usturatoare pe Facebook, care au adus-o in punctul de a-si inchide pagina. Oamenii au taxat dur faptul ca primarul general al Capitalei a urcat pe aceeasi scena cu Simona Halep, campioana de la Roland Garros, fiind de parere ca a profitat de ocazie pentru a castiga simpatia romanilor.

Adrian Tutuianu despre cei care au huiduit-o pe Gabriela Firea: Atitudini ce-aduc aminte de miscarile de tip fascist si nazist / Daca lasam lucrurile astea sa se manifeste n societatea romneasca, ne vor costa scump

Adrian Tutuianu, senator si vicepresedinte al PSD, sustine ca primarul Capitalei, Gabriela Firea, a facut un lucru extraordinar prin participarea la ceremonia in care Simona Halep a prezentat trofeul castigat la Roland Garros, iar huiduielile spectatorilor reprezinta doar foarte multa ura, atacuri care nu au la baza absolut nimic si atitudini care aduc aminte de miscarile de tip fascist si nazist din Europa anilor 1940. Tutuianu a facut aceste declaratii intr-o interventie la postul Digi24.

Gabriela Firea, despre mitingul PSD: Traim intr-o dictatura a minoritatii care vrea sa confiste institutiile

Primarul general al Capitalei,Gabriela Firea, face un apel pentru o prezenta cat mai mare a cetatenilor la mitingul organizat dePSDin Piata Victoriei impotriva abuzurilor institutiilor de.

Mircea Badea, dupa mitingul PSD: Abia astept sa vad ce mai face domnul Werner dupa asta

Invitat in emisiunea Descoperiti, Mircea Badea a vorbit despre mitingul PSD si recunoaste ca este curios sa vada ce va urma dupa asta. Ceea ce ma intereseaza pe mine este ce s-a intamplat astazi.

Mircea Badea, dupa mitingul PSD: Ma uit cum injura astia pe Facebook, absolut scosi din minti sunt, si imi place mult chestia asta ma desfat cu chinul lor

Invitat in emisiunea Descoperiti, Mircea Badea a vorbit despre mitingul PSD si recunoaste ca este curios sa vada ce va urma dupa asta. Ceea ce ma intereseaza pe mine este ce s-a intamplat astazi.

Gabriela Firea, mesaj de ultima ora: Vor veni peste 400.000 de oameni la mitingul PSD

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit despre mitingul PSD, dar si despre alte evenimente care vor avea loc sambata in Bucuresti. Am avut ieri comandament perntru organizarea celor 15.

Gabriela Firea si-a suspendat pagina de Facebook dupa ce a fost huiduita pe Arena Nationala

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, si-a suspendat luni seara pagina oficiala de Facebook dupa ce aceasta a fost huiduita pe Arena Nationala. Cu putin timp in urma, Firea publicase o reactie in care explica ca evenimentul a incercat sa fie compromis de catre sorosisti.

VIDEO Mircea Badea a atins Nirvana in timpul mitingului PSD: La cat de multa lume este se va alege praful si pulberea de poza rezist

Realizatorul postului Antena 3 a transmis din mijlocul multimii adunate in Piata Victoriei pentru a-si arata sustinerea fata de partidul aflat la guvernare. Mircea Badea a fost de-a dreptul extaziat si s-a declarat convins ca mitingul PSD a distrus miscarea rezist si a pus capat unei ere a stalinismului. Traiesc o Nirvana vazandu-i pe astia sustinatorii rezist) cum se tavalesc in chinuri, a declarat Badea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )