Libnet.ro
UNICEF

14:15

Mircea Badea: Ce face Klaus Iohannis este o fenta

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Ce face Klaus Iohannis este o fenta

Potrivit unor surse, Klaus Iohanins, se afla printre favoritii pentru functia de presedinte al Consiliului European, alaturi de premierul din Belgia, din Portugalia si cel din Luxemburg. Seful statului nu a. continuă pe Antena3

Mircea Badea lanseaza un nou atac la adresa lui Iohannis: Cainele nu pleaca de la macelarie

Mircea Badea, atac dur la adresa presedintelui Romaniei! Moderatorul emisiunii in Gura Presei a dat de pamant cu Klaus Iohannis in cursul serii de joi. Mircea Badea da de pamant cu Iohannis! Mircea Bdea a rabufnit. Jurnalistul a facut declaratii extrem de acide la adresa lui Klaus Iohannis. Totul s-a petrecut dupa ce au aparut .

Klaus Iohannis l-a primit la Palatul Cotroceni pe presedintele Egiptului, Abdel Fattah El-Sisi

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, miercuri, la Palatul Cotroceni, pe presedintele Egiptului, Abdel Fattah El-Sisi, care face o vizita oficiala in Romania. Potrivit Administratiei Prezidentiale,.

Ce spune Mircea Badea despre mindfulness

Mircea Badea a comentat la in gura presei o postare facuta de Valerie Ciolos, sotia presedintelui PLUS, Dacian Ciolos. Valerie Ciolos Villemin sustine cursuri de mindfulness si a postat pe Instagram.

Mircea Badea RUPE TACEREA si spune adevarul despre Andreea Esca: E BOMBA MONDENA a anului!

Mircea Badea a atacat-o dur pe Andreea Esca, dupa ce prezentatoarea Stirilor Pro TV a declarat intr-un interviu ca romanii traiesc o mare dezamagire cu privire la ce se intampla in tara dupa Revolutia din.

Klaus Iohannis, mesaj pentru salvamontisti: Rolul dumneavoastra este nepretuit - salvati vieti omenesti!

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, joi, un mesaj pentrutoti salvamontistii romani. cu ocazia zilei Salvamont romania, seful statului ii felicita pe salvatori pentrucurajul si.

Klaus Iohannis, favorit pentru o functie-cheie in Parlamentul European. Renunta presedintele la Cotroceni pentru Bruxelles?

Klaus Iohannis participa in aceste momente la Bruxelles, la sedinta Consiliului European. Este cea mai importanta sedinta dupa alegerile europarlamentare. La aceasta sedinta, dupa cum a spus si Iohannis,.

Mihai Fifor, reactie la discursul lui Klaus Iohannis: Votul prin corespondenta are anumite rigori pe care cetateanul trebuie sa le stie

Mihai Fifor, presedintele Consiliului National si purtatorul de cuvant al PSD, a declarat in exclusivitatela Antena 3 ca discursul presedintelui Klaus Iohannis, legat de votul din Diaspora este un lucru pe.

Klaus Iohannis, despre posibilitatea de a deveni noul sef al Consiliului European. Vom incepe o negociere

Presedintele Klaus Iohannis, prezent joi la Bruxelles, a dezvaluit ca nu exclude posibilitatea de a deveni seful Consiliului European. Daca acest lucru s-ar intampla, i-ar lua locul polonezului Donald Tusk. Iohannis, dezvaluiri despre sefia la Consiliul European Presedintele Romaniei a fost prezent, in cursul zilei de joi, la Consiliul European. Klaus Iohannis a fost intrebat .

KLAUS IOHANNIS: Presedintia Romaniei la Consiliul UE a fost una foarte buna

Presedintia Romaniei la Consiliul UE a fost una foarte buna, numarul de dosare finalizate cu succes fiind foarte mare, a declarat, joi, presedintele Klaus Iohannis inaintea reuniunii Consiliului European de la Bruxelles.

Klaus Iohannis: Presedintia romana a Consiliului UE a avut rezultate mult mai bune decat se asteptau toti

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri ca Presedintia romana a Consiliului Uniunii Europene a incheiat 90 de dosare legislative, aratand ca multi au fost surprinsi de acest lucru, deoarece se.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )