Libnet.ro
UNICEF

19:30

Mircea Badea: inregistrarile cu asa-zisul santaj nu exista, dintr-un motiv foarte simplu - nu exista fapta

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: inregistrarile cu asa-zisul santaj nu exista, dintr-un motiv foarte simplu - nu exista fapta

Mircea Badea a raspuns televiziunilor care au titrat azi ca au inregistrari cu asa-zisul santaj al lui Dan Voiculescu, spunand ca ele nu exista, pentru ca fapta nu exista. Toate televiziunile titrau. continuă pe Antena3

Mircea Badea: M-am saturat sa fiu persecutat, sa fiu injurat, sa fiu pus in mijlocul unor scenarii

Mircea Badea a vorbit marti, in interventia sa din cadrul emisiunii Sinteza Zilei despre ultimele noutati din dosarul Bercea-Basescu, acolo unde a aparut si numele lui Dan Voiculescu, invocat de Marian.

Mircea Badea, despre strategia de albire a clanului Basescu: Presedintele a intervenit impotriva lui Bercea

Mircea Badea a comentat, luni seara, la in gura presei, articolul Strategia de albire a clanului Basescu, publicat in Jurnalul National. Armata de vopsitori angajati la acoperirea cu alb a celei mai.

Mircea Badea: Eu sper sa putrezeasca in parnaie Marian Capatana! Sa stea acolo pana cand, biologic, putrezeste

Realizatorul emisiunii in Gura Presei a vorbit despre scandalul de trafic de influenta si santaj in care a fost implicat fratele presedintelui. S-a intamplat ceva foarte bizar! Mircea Basescu a ramas in.

Mircea Badea: Va dati seama ca Marian Capatana face parte din propaganda basista?

Realizatorul emisiunii in Gura Presei a vorbit despre scandalul de trafic de influenta si santaj in care a fost implicat fratele presedintelui. S-a intamplat ceva foarte bizar! Mircea Basescu a ramas in.

Mircea Badea: Toata propaganda basista se chinuie sa inventeze un pixel albastru

Realizatorul emisiunii in Gura Presei a vorbit despre scandalul de trafic de influenta si santaj in care a fost implicat fratele presedintelui. Conform declaratiilor lui Marian Capatana, dar si a publicat.

Mircea Badea: Asta nu e stat de drept. Se vede, e limpede, disperarea e foarte mare

Citizen Badea a comentat, joi, in cadrul emisiunii 100 de minute desfasurarea ultimelor evenimente din justitie. Asta nu e stat de drept. Nu exista o citatie peste o ora. Dar poate sa te cheme si peste.

Mircea Badea: Mircea Basescu a fost foarte smecher, isi pregatise terenul, doar ca nu si-a imaginat ca Basica il va inregistra

Citizen Badea a vorbit luni, in cadrul emisiunii 100 de Minute despre pozitia DNA in cazul Duicu-Ponea, respectiv ultimele noutati din dosarul de trafic de influenta in care este implicat Mircea Basescu. Sunt.

Mircea Badea,despre emisiunea sa: NU este un pamflet. Daca vreti, puteti sa-i spuneti emisiune muzicala

Mircea Badea a prezentat in editia de miercuri a emisiunii in Gura Presei audientele pentru luna iunie, pe segmentul urban, ale emisiunilor de tip pamflet. Eu am spus-o de mai multe ori. Aceasta emisiune NU.

Mircea Badea: Raman in continuare un mare suporter al ideii de candidatura a doamnei Udrea

Citizen Badea a vorbit marti, in cadrul emisiunii 100 de minute despre prezidentiabili si a ramas consecvent, spunand ca si-ar dori ca printre acestia sa se regaseasca si Elena Udrea. Am zis de vreo.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )