Libnet.ro
UNICEF

13:30

Mircea Badea, in maiou la emisiune: Daca am maiou, seman cu Brad Pitt. Ce spune despre Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Mircea Badea, in maiou la emisiune: Daca am maiou, seman cu Brad Pitt. Ce spune despre Klaus Iohannis

Dupa ce presedintele Klaus Iohannis a fost comparat cu actorul Tom Cruise, in Top Gun, in timpul vizitei sale la baza militara de la Mihai Kogalniceanu, unde a purtat o pereche de ochelari tip aviator, Mi. continuă pe Antena3

Tarantino, film despre criminalul in serie Charles Manson, cu Brad Pitt si Jennifer Lawrence in distributie

Regizorul Quentin Tarantino lucreaza la un scenariu despre criminalul in serie Charles Manson, pentru ceea ce va fi al noualea film al sau, potrivit screendaily. com, citat de News. ro. in distributie, regizorul vrea sa puna nume precum Brad Pitt si Jennifer Lawrence.

Mircea Badea: Sper ca se simte bine presedintele Romaniei de faptul ca stie sa aleaga jurnalistii atunci cand se duce la presedintia Statelor Unite

Mircea Badea a comentat, in pasa emisiunii in gura presei, cu Sinteza zilei, o fotografie postata pe Facebook cu Ramona Avramescu, jurnalista desemnata de Klaus Iohannis sa.

Mircea Badea i-a luat pe toti prin surprindere: M-am sucit total. Mi se pare absolut dragut!

Mircea Badea a comentat, in pasa emisiunii in gura presei, cu Sinteza zilei, anuntul facut de presedintele Klaus Iohannis, prin purtatorul sau de cuvant, cu privire la.

Mircea Badea: I-as da nota Fa Laurei Codruta Kovesi

Mircea Badea a avut un raspuns surprinzator, in pasa editiei de luni a emisiunii in gura presei, cu Sinteza zilei, la intrebarea lui Mihai Gadea cu privire la nota pe care ar acorda-o zilei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )