Libnet.ro
UNICEF

18:00

Mircea Badea, precizari in premiera despre mutarea Antena 3 intr-un nou sediu

Antena3 Antena3,
Mircea Badea, precizari in premiera despre mutarea Antena 3 intr-un nou sediu

Mircea Badea vorbit, marti seara, in timpul pasei cu Sinteza zilei, despre mutarea sediului Antenei 1 si Antena 3, anuntata in emisiune de directorul Antena 3, Mihai Gadea. Simt nevoia sa supralicite. continuă pe Antena3

Minciuni despre Antena 3, demontate de Mircea Badea

Mircea Badea a demontat, duminica, mai multe minciuni spuse in ultimele zile despre Antena 3 si scandalul evacuarii in care este implicat intreg trustul Intact. Spre exemplu, despre prejudiciul de 60 de.

Mircea Badea: Trebuie facuta plangere penala celor de la ANAF care nu vor sa valorifice terenul din dosarul ICA

Mircea Badea a ridicat o intrebare pertinenta in cazul evacuarii Antena 3 de catre ANAF, luni, la Citizen Badea, din cadrul 100 de minute, de la Antena 3. Astfel, Mircea Badea a amintit ca, in 27 octombrie 2015,.

Mircea Badea: Suntem inca in sedii pentru ca nu exista o hotarare judecatoreasca de evacuare

Mircea Badea scrie, pe blogul personal, ca angajatii si colaboratorii trustului INTACT sunt in continuare in aceleasi sedii, pentru ca nu exista, de fapt, o hotarare judecatoreasca de evacuare. Mircea.

Mircea Badea, dezvaluire-bomba: Evaluatorii DNA din dosarul Telepatia au pus sechestru pe terenul gresit

Mircea Badea a facut, in editia de luni e emisiunii in gura presei o dezvaluire-bomba: evaluatorii DNA au pus sechestru pe terenul gresit. Grupul de Investigatii Politice GIP) a publicat un document intern.

Adelina Pestritu, declaratii in premiera despre nunta cu Speak

Adelina Pestritu a vorbit in premiera la emisiunea Agentul Vip, de la Antena Stars, despre felul in care decurge viata ei dupa ce a renuntat la televiziune. Bruneta a povestit sincer cum decurge relatia ei cu.

100 de minute: Sase minciuni despre evacuarea Antena 3

Andreea Sava a prezentat, la 100 de minute, de la Antena 3, cele sase minciuni rostogolite in media in cazul evacuarii sediilor televiziunilor Intact. Prima minciuna: SE PUNE iN APLICARE O DECIZIE DEFINITIVA A.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )