Libnet.ro
UNICEF

13:15

Mircea Badea, reactie ironica, dupa vanzarea PRO TV. Ce va face duduia Esca acum?

Playtech Playtech,
Mircea Badea, reactie ironica, dupa vanzarea PRO TV. Ce va face duduia Esca acum?

Mircea Badea a avut o reactie ironica dupa ce a aflat ca postul de televiziune Pro TV a fost vandut celor de la PPF. Realizatorul TV a postat un mesaj pe pagina personala de Facebook in care s-a intrebat, ironic, ce va face Andreea Esca dupa ce compania care detine Pro TV a fost vanduta . continuă pe Playtech

Mircea Badea, reactie radicala dupa ce a vazut noile imagini de la tragedia Colectiv: Situatia e ticaloasa

Mircea Badea a reactionat dura fata de noile imagini prezentate joi, si tinute pana acum ascunse timp de patru ani, de la Colectiv. Prezentatorul de la Antena 3 a adresat cuvinte dure, in cadrul emisiunii sale, pentru cei care au intervenit la in cadrul misiunii de salvare a victimelor, in noaptea de 30 octombrie 2015.

Marian Godina, reactie dura dupa ce pompierii s-au plans ca sunt acuzati pe nedrept in cazul Colectiv.

Politistul Marian Godina a avut o reactie dura, pe care a postat-o pe Facebook, dupa ce pompierii s-au plans ca sunt acuzati pe nedrept in cazul Colectiv. Cazul Colectiv. Marian Godina, reactie dura dupa ce pompierii s-au plans ca sunt acuzati pe nedrept Vineri, 30 octombrie 2015, club Colectiv, Sector 4, Bucuresti, cel mai grav .

Raed Arafat, reactie dura, dupa ce a fost acuzat ca a ascuns filmuletul de la Colectiv. Celebrul medic nu s-a mai abtinut

Filmarile secrete din cazul Colectiv au adus si mai multe ipoteze si acuzatii grave la suprafata. Dupa ce filmuletul din prima zi a tragediei a fost adus in prim-plan, la 4 ani de la eveniment, majoritatea l-au acuzat pe Arafat ca le-ar fi scuns. Cum a raspuns acesta tuturor replicilor taioase? Raed Arafat, reactie dupa .

CTP, reactie neasteptata, dupa ce Simona Halep a invins-o pe Bianca Andreescu. A fost cam ruginita in primul set!

Simona Halep a castigat confruntarea cu Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor 2019. Campioana de la Wimbledon s-a impus in 3 seturi, scor 3-6, 7-6, 6-3. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat prestatiile celor doua jucatoare, la scurt timp dupa incheierea meciului. CTP, dupa meciul Simona Halep Bianca Andreescu: Canadianca ar trebui sa mai dea .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )