Libnet.ro
UNICEF

17:30

Mircea Badea, reactie soc in direct la TV. Pe cine voteaza, de fapt, la alegerile locale. Mihai Gadea nu a avut replica

Playtech Playtech,
Mircea Badea, reactie soc in direct la TV. Pe cine voteaza, de fapt, la alegerile locale. Mihai Gadea nu a avut replica

Suntem in plina febra a inceperii campaniei electorale pentru Alegerile Locale 2020, iar candidatii se bizuie foarte mult si peinfluenceri, dar si pe opiniile vedetelor si a moderatorilor cu un cuvant greu in fata alegatorilor. Mircea Badea, reactie soc in direct la TV in ultima editie a emisiunii Sinteza Zilei, ca de obicei, la final, . continuă pe Playtech

Cine a inselat pe cine. Alin Oprea, reactie soc in divortul anului. Ce s-a intamplat, de fapt

Rasturnare de situatie in divortul dintre Alin Oprea si sotia sa. S-a aflat cine pe cine a inselat, de fapt. Alin Oprea, satul de infidelitatile Larisei, ar fi hotarat sa mearga mai departe si sa-si refaca viata langa o alta femeie. S-a aflat cine a inselat pe cine. Alin Oprea, reactie soc in divortul momentului.

Mircea Badea, atac dur la Dana Budeanu din cauza studiilor ei: O fi fost sa ude buretele

In ultima vreme, celebrul moderator Mircea Badea a inceput sa fie din ce in ce mai vocal cand vine vorba de personajele din showbiz-ul romanesc, in cadrul emisiunii sale de la Antena 3, in Gura Presei, uneori chiar pe buna dreptate. Mircea Badea, este cunoscut pentru replicile sale dure si transparente Daca despre actuala criza .

Mircea Badea le-a dat sah-mat lui Sorin Grindeanu si intreg PSD-ului printr-o singura intrebare

Realizatorul de la Antena 3 l-a chestionat pe Sorin Grindeanu pe seama esecului de la tentativa de motiune de cenzura de luni. Una dintre intrebarile lui Badea l-a pus in dificultate pe.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2851 seconds )