Libnet.ro
UNICEF

09:45

Mircea Badea rupe tacerea si spune adevarul despre Andreea Esca: E bomba mondena a anului!

B1 B1,
Mircea Badea rupe tacerea si spune adevarul despre Andreea Esca: E bomba mondena a anului!

Andreea Esca a fost aspru criticata de Mircea Badea, dupa un interviu pe care l-a acordat, in care a spus ca este nemultumita de felul in care s-au dezvoltat lucrurile in tara noastra dupa caderea regimului. continuă pe B1

Mircea Badea, atac sub centura la Rares Bogdan, pe tema pensiilor speciale

Mircea Badea il ataca direct pe Rares Bogdan. Jurnalistul de la in Gura Presei il acuza de contraziceri uriase in privinta taierii pensiilor speciale ale magistratilor pe candidatul PNL. Rares Bogdan a sustinut, in cadrul unui inerviu, ca PNL a facut o alegere destul de proasta pentru al treilea om din stat, Raluca Turcan fiind [] .

Mircea Badea: Tara asta il merita pe Basescu

In seara asta, in mod normal, foarte multi cetateni ai Romaniei ar trebui sa se simta foarte prost, nu-mi fac iluzii ca se vor simti a spus Mircea Badea, marti seara, la Antena 3. Macar in seara.

Horocopul Tibetan spune totul despre tine. Ce semn te caracterizeaza si ce forta iti calauzeste pasii

In traditiile budiste tibetane medicale, astrologia nu este privita ca o simpla superstitie, ci mai degraba ca un mod de a vindeca trupul si mintea noastra la niveluri materiale, subtile si foarte subtile.

Florin Calinescu, adevarul despre inscrierea in PSD

Florin Calinescu a reactionat la zvonurile potrivit carora s-ar fi inscris in PSD. intr-un scurt interviu acordat pentru Antena3. ro, omul de televiziune spune ca Nu m-am inscris in PSD. Nu stiu de unde a plecat.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )