Libnet.ro
UNICEF

13:31

Mircea Badea a rupt tacerea si spune in sfarsit ADEVARUL despre Andreea Esca: E BOMBA MONDENA a anului!

B1 B1,
Mircea Badea a rupt tacerea si spune in sfarsit ADEVARUL despre Andreea Esca: E BOMBA MONDENA a anului!

Mircea Badea a rabufnit la adresa Andreei Esca, dupa ce cunoscuta prezentatoare a Stirilor Pro TV a declarat ca romanii sunt dezamagiti de vremmurile in care traiesc si ca nu mai au sperantele pe care le. continuă pe B1

Mircea Badea: Multa lume se intreaba de ce nu o sustine nimeni pe Kovesi. Eu nu am inteles ce inseamna sa o sustinem. Adica ce sa fac exact? Pe mine nu ma reprezinta Codruta

Mircea Badea a vorbit despre asa-zisa lipsa a sustinerii oficiale pentru Kovesi despre care se vorbeste in spatiul public, privind candidatura acesteia la functia de sef al viitorului Parchet.

Reactia lui Mircea Badea, dupa victoria Laurei Codruta Kovesi in Comisia LIBE

Mircea Badea a reactionat dupa aflarea votului in ceea ce o priveste pe Laura Codruta Kovesi. Buahahahaha! Super! Sunt fan! Asa da. Va fi bairam!, a zis Mircea Badea. Fosta sefa a Directiei.

Profesorul Voiculescu, mesaj pentru Mircea Badea: Omul de la masuta, model de curaj in presa

Profesorul Dan Voiculescu i-a transmis un mesaj emotinant lui Mircea Badea, cu ocazia zilei sale de nastere. Ieri a fost ziua de nastere a lui Mircea Badea. ii urez La multi ani! si il felicit pentru.

Mihai Gadea, mesaj emotionant pentru Mircea Badea. Realizatorul emisiunii in Gura Presei implineste astazi 45 de ani

Mircea Badea implineste astazi, 24 februarie, 45 de ani. Cu acest prilej, Mihai Gadea i-a transmis un mesaj emotionant pe pagina sa de Instagram, alaturi de o fotografie cu ei doi. La multi ani, Mircea! Ce.

Mircea Badea, dupa audierea lui Kovesi in Comisia LIBE: N-am vazut de multa vreme intrebari mai tampe

Mircea Badea a avut o prima reactie dupa ce Laura Codruta Kovesi a fost audiata in Comisia LIBEpentru postul de sef al Parchetului European. Sunt foarte incantat de cum au decurs lucrurile la.

Surpriza pentru Mircea Badea, in direct. Momente inedite in platoul Antena 3

Mircea Badea implineste duminica, 24 februarie, 45 de ani, si a avut parte de surprize, in direct. Cu acest prilej, mai multi colegi i-au transmis mesaje realizatorului. Carmen Avram si Adrian Ursu au.

Sefa iCCJ rupe tacerea. Adevarul despre intalnirea pe intuneric cu presedintele CCR

Presedinta inaltei Curti, Cristina Tarcea, a dezvaluit, luni, la Punctul de intalnire ce s-a intamplat cu adevarat in cazul intalnirii pe intuneric cu presedintele CCR, Valer Dorneanu, despre care a.

Toni Grebla, adevarul despre ordonanta lui Tudorel Toader: Se doreste inflamarea spiritelor

Razvan Dumitrescu a prezentat in emisiunea Subiectiv un fake news, cu pretentie de stire care spune ca Ordonanta de urgenta pe justitie, cel mai probabil, nu a intrat inca in vigoare, desi a fost pu.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2127 seconds )