Libnet.ro
UNICEF

20:30

Mircea Badea s-a tuns din nou singur. Greseala pe care a facut-o de aceasta data: A fost un accident casnic

Antena3 Antena3,
Mircea Badea s-a tuns din nou singur. Greseala pe care a facut-o de aceasta data: A fost un accident casnic

Mircea Badea a aparut, miercuri seara, la Sinteza zilei, cu un nou look. Mai exact, realizatorul emisiunii in gura presei s-a tuns din nou singur, dupa cum a declarat ca obisnuieste sa faca inca de la inceputul pandemiei. Doar ca, de aceasta data, Mircea s-a tuns ceva mai scurt decat ultima oara. Motivul l-a explicat chiar el, in stilul caracteristic. continuă pe Antena3

Ce a spus Mircea Badea despre Diana Sosoaca. Reactia bomba la Antena 3

Principalele teme de discutie, in aceste ultime zile, sunt cifrele covid si aparitia Dianei Sosoaca in Parlament. Avocata a generat adevarate polemici pe marginea atitudinii sale, iar reactiile nu au fost asteptate prea mult. Cum era de asteptat, nici Mircea Badea nu s-a dat la o parte in a comenta episodul de ieri. Mircea Badea .

George Simion socheaza din nou. Cu ce masca si-a facut aparitia in Parlament. Nimeni nu a mai purtat asa ceva pana acum

Klaus Iohannis a convocat astazi Parlamentul, iar unii dintre noii alesi au inceput sa-si preia mandatele. Pentru ca acest lucru sa poate fi posibil, mai este nevoie de un singur pas: validarea acestora. Unii dintre liderii partidelor si-au insotit ieri colegii pentru a indeplini toate formalitatile legale in acest sens. Printre acestia s-a remarcat nimeni .

Cristina Joia, operata din nou la nas. Ce se intampla cu vedeta PRO TV, traieste o mare drama

Dupa ce a fost lovita in urma cu mai multe saptamani intr-un magazin, de catre o femeie, Cristina Joia de la Visuri la Cheie a suferit o a doua intreventie la nas. Aceasta operatie a durat aproxinativ cinci ore si a fost una destul de complicata. Cristina Joia, operata din nou la nas Amintim ca, .

Chef Catalin Scarlatescu iubeste din nou. Ce a spus despre noua femeie din viata lui

In prag de sarbatori, Chef Catalin Scarlatescu a venit cu un anunt bomba pentru fanii sai, si anume, ca este intr-o relatie. Cu toate ca de-a lungul timpului a fost surprins in compania unor domnisoare frumoase, niciodata nu a afirmat despre vreuna dintre ele ca este, oficial, iubita lui. Chef Catalin Scarlatescu iubeste din nou .

Norvegia, din nou campioana europeana

Nationala Norvegiei este din nou campioana europeana la handbal feminin, dupa ce s-a impus in marea .

Sumudica e din nou pe val in Turcia. Tocmai a refuzat o oferta uriasa

Victoria obtinuta cu Gaziantep impotriva colosului Fenerbahce 3-1) l-a adus din nou in prim plan pe antrenorul Marius Sumudica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )