Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mircea Badea: Vreau s-o ajut pe doamna Kovesi. Pentru a fi ferita de a face o ancheta propagandistica

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Vreau s-o ajut pe doamna Kovesi. Pentru a fi ferita de a face o ancheta propagandistica

Mircea Badea a dialogat joi, la Sinteza Zilei, cu Mihai Gadea, pe tema actiunilor justitiei din ultima perioada si despre visul lui Traian Basescu de a fi premier. Singurul lucru la care a reactionat societatea. continuă pe Antena3

Mircea Badea: Un cetatean care a stat cu Pora la o coada a intrebat-o de unde isi ia leafa

Mircea Badea a povestit, in cadrul interventie sale in emisiunea 100 de Minute, o discutie interesanta pe care a purtat-o cu un ascultator al Radio Zu. Barbatul i-a povestit lui Mircea Badea ca s-a intalnit.

Mircea Badea, despre razboiul Udrea-Blaga pe tema ANRP: Oglinda, oglinjoara, pe cine iubeste DNA-ul cel mai mult din tara?

Mircea Badea a afirmat, la Citizen Badea, din cadrul emisiunii 100 de minute, ca DNA-ul va arata in curand pe cine iubeste cel mai mult, referindu-se la Elena Udrea si Vasile Blaga, in conditiile in care ambii.

Mircea Badea a comentat haosul din Parlament: PSD a votat ca sa fie salvat deputatul lui Iohannis. Tare!

Mircea Badea, realizatorul emisiunii in gura presei, a comentat haosul din Parlament dupa ce unul dintre cei doi deputati acuzati in dosarul Bica a fost scapat de arest, de colegii lui. Desi initial a fost.

Mircea Badea: Cad oameni din jurul doamnei Udrea, din patul doamnei Udrea, ea insa rezista

Dosarul EADS, cu cine mai seamana Klaus Iohannis si lipsa de reactie la anuntul ca presedintele ales isi petrece concediul in Palm Beach, acestea au fost subiectele abordate de Mircea Badea, in interventia sa.

Mircea Badea: Orice japita basista are o fibra de stalinism

Mircea Badea a comentat marti, in pasa de la Sinteza Zilei, atacurile virulente la adresa unor persoane publice, neimplicate politic, care si-au declarat sustinerea fata de Victor Ponta la alegerile.

Mircea Badea: Sa spui ca exista o forma prosteasca a basismului e un pic pleonastic

Mircea Badea a comentat, in timpul interventiei sale in emisiunea 100 de Minute, declaratiile presedintelui Basescu potrivit caruia macoveismul este forma prosteasca a basismului. Sunt foarte fericit.

Mircea Badea: Avem un ziar care titreaza Nemtii care au unit Romania Poftim?

Mircea Badea a deschis editia de duminica seara a emisiunii in gura presei cu titlul de pe prima pagina a ziarului Adevarul, ziarul condus de baby broker, asa cum a fost denumit de emisiunea 60.

Mircea Badea: Eu nu cred in eficienta sistemului de justitie american. 39 de ani de inchisoare, nevinovat?

Mircea Badea a opinat, duminica seara, ca el nu crede in eficienta sistemului de justitie american, in contextul discutiei referitoare la cazul lui Ricky Jackson, un american inchis pentru 39 de ani pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )