Libnet.ro
UNICEF

10:15

Mircea Basescu a provocat un accident la Constanta. Cine a avut de suferit in urma evenimentului rutier

Adevărul Adevărul,
Mircea Basescu a provocat un accident la Constanta. Cine a avut de suferit in urma evenimentului rutier

Mircea Basescu, fratele fostului presedinte roman Traian Basescu, a fost implicat, vineri, intr-un accident rutier pe DN 39, intre Agigea si Eforie Nord. Potrivit politistilor, el a intors masina peste marcajul continuu si a lovit o masina care circula regulamentar din sens opus. continuă pe Adevărul

Mircea Basescu, fratele lui Traian Basescu, accident grav la Eforie Nord. Mai multe persoane ranite

Mircea Basescu, fratele fostului presedinte al Romaniei, a suferit un accident grav in zona Eforie Nord. Se pare ca doua masini s-au ciocnit violent, Mircea Basescu aflandu-se la bordul uneia dintre ele. Medicii au constatat numarul persoanelor ranite in urma impactului. Politistii Serviciului Rutier Constanta au decshis o ancheta pentru a stabili imprejurarile in care [] .

Mircea Basescu, dus de urgenta la spital! A fost implicat intr-un accident rutier (FOTO)

Mircea Basescu a fost implicat intr-un accident rutier in Eforie Nord. Cadrele medicale ale Serviciului de Ambulanta Judetean SAJ) Constanta au fost solicitati sa intervina in Eforie Nord, mai exact la.

Mircea Basescu, implicat intr-un accident la Eforie / Doua persoane au fost ranite

Doua persoane au fost ranite, vineri, intr-un accident rutier in care a fost implicat Mircea Basescu, in localitatea Eforie. Dupa primele cercetari, politistii au intocmit un dosar de cercetare penala pentru vatamare corporala din culpa pe numele fratelui fostului presedinte Traian Basescu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )