Libnet.ro
UNICEF

06:45

Mircea Basescu ar putea sa fie eliberat, marti, din inchisoare

România Liberă România Liberă,
Mircea Basescu ar putea sa fie eliberat, marti, din inchisoare

Mircea Basescu, fratele lui Traian Basescu, ar putea fi eliberat marti din inchisoare. Fratele fostului presedinte a fost condamnat, in iunie 2016, la 4 ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta, pentru ca ar fi primit 600. 000 de euro mita de la familia lui Sandu Anghel. continuă pe România Liberă

Mircea Basescu a cerut liberarea conditionata; Tribunalul Constanta a amanat pronuntarea pentru 2 noiembrie

Mircea Basescu a solicitat, marti, la Tribunalul Constanta, liberarea conditionata, sustinand ca a indeplinit toate criteriile prevazute de lege, precizand ca a fost o greseala pentru care a fost pedepsit, in timp de DNA a cerut ca acesta sa ramana in inchisoare pentru ca nu ar fi prezentat suficiente dovezi de indreptare, relateaza News. ro. Instanta a amanat pronuntarea pentru 2 noiembrie.

Mircea Basescu, in pragul eliberarii. Tribunalul Constanta decide daca il scuteste de restul detentiei la Poarta Alba

Mircea Basescu poate fi liberat din inchisoare, daca Tribunalul Constanta ii accepta cererea. Argumentele fratelui fostului presedinte Traian Basescu tin de varsta si de perioada de arest.

Mircea Basescu a cerut liberarea conditionata: Tribunalul Constanta a amanat pronuntarea pentru 2 noiembrie

Mircea Basescu a solicitat, marti, la Tribunalul Constanta, liberarea conditionata, sustinand ca a indeplinit toate criteriile prevazute de lege, dar instanta a amanat pronuntarea pentru 2.

Traian Basescu, prima reactie dupa alegerile din Moldova: Maia Sandu va castiga alegerile prezidentiale cu 53%

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, isi exprima public parerea despre rezultatele preliminare ale alegerilor prezidentiale din primul tur si face afirmatii despre castigatorul din.

Google ar putea influenta alegerile prezidentiale din Statele Unite

Algoritmul folosit de Google in cazul motorului sau de cautare ar putea reprezenta o amenintare la adresa democratiei. Alegerile prezidentiale din Statele Unite din acest an au reusit sa dea nastere unor scandaluri uriase, iar acum, unii oameni sugereaza ca Google ar putea avea o influenta nefasta asupra procesului democratic. Robert Epstein, un cunoscut psiholog [].

Dosarul Rovinari-Turceni este marti din nou pe masa judecatorilor

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie iau in discutie, marti, un nou termen in dosarul Rovinari - Turceni, in care sunt judecati, printre altii, Victor Ponta si Dan Sova, informeaza Agerpres.

Sigur asa ceva nu ai mai auzit vreodata. Ce i-a raspuns iubitul unei tinere virgine cand aceasta i-a propus sa fie primul barbat din viata sa (VIDEO)

O tanara virgina a vrut sa-i faca o surpriza mai putin obisnuita iubitului ei. Fata, in varsta de 18 ani, a aparut intr-o emisiune tv si i-a cerut iubitului ei sa fie primul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )