Libnet.ro
UNICEF

05:45

Mircea Cartarescu, propus de Uniunea Scriitorilor din Romania pentru premiul Nobel pentru literatura

B1 B1,
Mircea Cartarescu, propus de Uniunea Scriitorilor din Romania pentru premiul Nobel pentru literatura

Mircea Cartarescu este scriitorul propus de Comitetul Director al Uniunii Scriitorilor din Romania pentru premiul Nobel pentru Literatura in 2015, informeaza Uniunea. Comitetul Director al Uniunii Scriitorilor din. continuă pe B1

Mircea Cartarescu, propus de Uniunea Scriitorilor la premiul Nobel pentru literatura

Mircea Cartarescu este scriitorul propus de Comitetul Director al Uniunii Scriitorilor din Romania USR) pentru premiul Nobel pentru literatura in 2015, potrivit unui anunt publicat pe site-ul USR, informeaza.

Uniunea Scriitorilor: Un roman pentru Nobel

Scriitorul Mircea Cartarescu a fost propus de Comitetul Director al Uniunii Scriitorilor din Romania USR) pentru premiul Nobel pentru literatura in 2015, potrivit unui anunt publicat pe site-ul USR. Cartarescu s-a mai numarat printre favoritii la castigarea prestigiosului trofeu in ultimii ani, potrivit caselor de pariuri.

Sirenele au sunat la Timisoara, pentru a marca implinirea a 25 de ani de cand municipiul a fost declarat primul oras liber de comunism din Romania

Sirenele antiaeriene au sunat, sambata, timp de trei minute, la Timisoara, marcand astfel implinirea a 25 de ani de la ziua in care municipiul a fost declarat primul oras liber de comunism din Romania,.

Sirenele au sunat la Timisoara, pentru a marca implinirea a 25 de ani de cand municipiul a fost declarat primul oras liber de comunism din Romania (VIDEO)

Sirenele antiaeriene au sunat, sambata, timp de trei minute, la Timisoara, marcand astfel implinirea a 25 de ani de la ziua in care municipiul a fost declarat primul oras liber de comunism din Romania,.

Premierul Victor Ponta va prezenta marti starea constructiilor de autostrazi din Romania

Premierul Victor Ponta a anuntat, pe pagina personala de pe Facebook, ca marti va face o prezentare despre starea constructiilor de autostrazi din Romania. Anuntul lui Ponta vine dupa deschiderea traficul pe o.

REVISTA BLOGURILOR: Cele doua lumi ale masinilor din Romania

Zoso descrie cele doua lumi ale masinilor din Romania. Loredana Pricopie vorbeste despre despre Incredibilul pelerinaj a lui Harlod Fry Rachel Joyce si Confesiunile unui asasin economic. Iar Saramon scrie despre unul dintre cele mai bune cantece din 2014.

Presa internationala rememoreaza evenimentele din Romania la 25 de ani de la Revolutie

Presa internationala comemoreaza Revolutia din Romania din decembrie 1989, la 25 de ani de la aceste evenimente, rememorate de reporteri care s-au aflat pe teren la momentul respectiv sau de romani care au participat la proteste, relateaza Mediafax, intr-un material care trece in revista felul in care evenimentele din '89 sunt amintite de cateva dintre marile publicatii din afara granitelor.

Evenimentele din decembrie 1989 din Romania, rememorate in presa internationala

La 25 de ani de la Revolutia din 1989, nu doar romanii isi amintesc de momentul in care au strigat pentru prima data libertate!, ci si presa internationala comemoreaza Revolutia din Romania, noteaza Me.

Ce s-a descoperit SUB unul din cele mai misterioase ORASE din Romania: Practic, este un alt ORAS

Lucrarile executate dupa cutremurul din 1977 pentru constructia noilor blocuri de locuinte au scos la iveala un altfel de Focsani. Unul subteran, cu catacombe lungi de sute de metri, folosite pentru a feri de.

Unul din doi proprietari de IMM-uri din Romania vor controlul total al situatiei financiare a firmei

Aproape jumatate dintre proprietarii de IMM-uri din Romania 47%) sunt constant preocupati de situatia financiara a firmei si vor sa detina controlul total al administrarii afacerii, desi nu se simt pregatiti sa ia decizii financiare complexe, potrivit unui studiu realizat de Visa Europe despre comportamentul de plata al firmelor mici si mijlocii.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )