Libnet.ro
UNICEF

08:45

Mircea Cosma va fi audiat la instanta suprema in dosarul in care a fost condamnat la 8 ani de inchisoare

Hotnews Hotnews,
 Mircea Cosma va fi audiat la instanta suprema in dosarul in care a fost condamnat la 8 ani de inchisoare

Inalta Curte de Casatie si Justitie a programat pentru luni audierea fostului presedinte al Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, in dosarul in care acesta a fost condamnat la opt ani inchisoare pentru luare de mita si abuz in serviciu, scrie Agerpres. Procesul se afla in faza de apel, la un complet format din cinci judecatori. continuă pe Hotnews

Zi decisiva in familia Cosma. Ultimul termen in procesul in care Vlad si Mircea Cosma au fost condamnati la inchisoare

Zi importanta pentru familia Cosma. Fostul presedinte al Consiliului Judetean CJ) Prahova, Mircea Cosma, va fi audiat luni de instanta suprema in dosarul in care acesta a fost condamnat la opt ani inchisoare.

Vlad Cosma, audiat de iCCJ dupa plangerea contra DNA

Familia Cosma duce luni ultima batalie in fata judecatorilor de la Instanta Suprema. Vlad Cosma si tatal sau, Mircea Cosma, au ultimul termen in dosarul in care sunt acuzati de procurorii de la DNA.

Instanta suprema va pronunta pe 5 martie sentinta definitiva in dosarul lui Mircea si Vlad Cosma

Inalta Curte de Casatie si Justitie va pronunta pe 5 martie sentinta definitiva in dosarul in care fostul presedinte al Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, a fost condamnat in prima instanta la opt ani inchisoare, iar fiul acestuia, fostul deputat Vlad Cosma, a primit 5 ani inchisoare, anunta Agerpres.

Ultimul termen in procesul in care Vlad si Mircea Cosma au fost condamnati la cinci si opt ani de inchisoare

Fostul deputat Vlad Cosma si tatal acestuia, Mircea Cosma, fost presedinte al CJ Prahova, ar urma sa se prezinte, luni, la instanta suprema, in ultimul termen al procesului in care au fost condamnati la cinci ani, respectiv opt ani de inchisoare, fiind acuzati ca ar fi primit de la administratorii unor firme care au contracte cu CJ Prahova un milion de euro pentru acordarea unor contracte de lucrari in care beneficiar este Consiliul Judetean.

Mircea Cosma: Dumnezeu mi-a dat dreptate / Judecator: Au venit zapezile din Kilimanjaro in judetul Prahova

Mircea Cosma le-a spus judecatorilor de la instanta suprema ca Dumnezeu i-a dat dreptate cu privire la contractele de deszapezire incheiate de Consiliul Judetean Prahova in anul 2012, in timp ce presedintele completului a spus ironic ca zapezile din Kilimanjaro au venit in Prahova, relateaza Agerpres.

Mircea Cosma: Dumnezeu mi-a dat dreptate! / Judecator, ironic: Au venit zapezile din Kilimanjaro in judetul Prahova...

A fost sedinta cu scantei, luni, la Curtea Suprema, acolo unde a avut loc ultimul termen al dosarului in care sunt judecati fostul deputat PSD Vlad Cosma si tatal acestuia, Mircea Cosma, fostul presedinte al CJ.

Vlad si Mircea Cosma afla SENTINTA pe 5 martie: Judecatorii au acceptat inregistrarile fostului parlamentar

Fostul deputat Vlad Cosma si tatal acestuia, Mircea Cosma, fost presedinte al Consiliului Judetean Prahova, isi vor afla sentintele in data de 5 martie. De asemenea, judecatorii au acceptat inregistrarile.

Fostul presedinte al CJ Prahova Mircea Cosma e audiat in dosarul de luare de mita

Inalta Curte de Casatie si Justitie a programat pentru luni audierea fostului presedinte al Consiliu.

Decizia in dosarul lui Mircea Cosma si al lui Vlad Cosma, in 5 martie.

Procurorii au cerut condamnarea lui Vlad Cosma la 4 ani si 8 luni de inchisoare si pentru tatal sau,.

Instanta suprema respinge definitiv cererea de ridicare a sechestrului pe bunurile firmei Tel Drum

Judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au respins definitiv, vineri, contestatia depusa de Tel Drum, prin care societatea cere ridicarea sechestrului pus de DNA pe bunuri si conturi, relateaza Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3139 seconds )