Libnet.ro
UNICEF

23:15

Mircea Diaconu, despre seful statului: Ma dispera

Antena3 Antena3,
Mircea Diaconu, despre seful statului: Ma dispera

Mircea Diaconu, europarlamentar, a spus ca nu ar vrea sa mai existe termeni precum seful statului. De cativa ani buni spunem: seful statului. Nu exista functia aceasta nicaieri. Si de aici vine raul. continuă pe Antena3

Mircea Diaconu, despre madatul de europarlamentar: in mare parte, nu mi-a placut

Europarlamentarul Mircea Diaconu a declarat vineri, la Bistrita, ca nu a luat inca o decizie in privinta unei noi candidaturi pentru Parlamentul European, la alegerile din 2019. E complicat pentru mine ce o.

Mircea Diaconu, radiografie sumbra a scenei politice: Ce vad eu este razboi

Europarlamentarul Mircea Diaconu a facut o radiografie sumbra a scenei politice, in perspectiva alegerilor de anul viitor. El a afirmat ca deocamdata nu vede decat un razboi continuu in politica din Romania,.

Iohannis: Ne afundam intr-o gaura de diletantism si populism. Ce spune seful statului despre demisia Vioricai Dancila (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, la Blaj, si despre protestele antiguvernamentale anuntate pentru sambata in toata tara. Seful statului a afirmat ca este importanta atitudinea civica a romanilor.

Viorica Dancila: Presedintele Iohannis recurge la AMENINTARI. Sper sa am o discutie cu seful statului

Dupa ce presedintele Iohannis i-a cerut demisia in doua randuri, Viorica Dancila vrea sa poarte o discutie serioasa cu seful statului. Dancila a declarat ca se simte amenintata de afirmatiile lui.

Ludovic Orban s-a ntlnit cu Angela Merkel si au discutat despre respectarea statului de drept n Romnia

Presedintele PNL, Ludovic Orban, s-a intalnit luni, la Berlin, cu presedintele Uniunii Crestin-Democrate CDU) din Germania, cancelarul Angela Merkel, cu care a discutat, printre altele, si despre evolutiile privind respectarea statului de drept in Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1954 seconds )