Libnet.ro
UNICEF

06:30

Mircea Dinescu si Alexandru Arsinel servesc varza cu rata, pe muzica tarafului din Clejani

Adevărul Adevărul,
Mircea Dinescu si Alexandru Arsinel servesc varza cu rata, pe muzica tarafului din Clejani

Actorul Alexandru Arsinel este invitatul poetului Mircea Dinescu in editia de duminica, 31 mai, a emisiunii Politica si delicateturi, ce poate fi urmarita de la ora 15. 00, la TVR 1, TVR HD si TVR+. continuă pe Adevărul

Alexandru Arsinel, Ion Dichiseanu si Sergiu Nicolaescu, omagiati cu stele pe Aleea Celebritatilor

Actorii Alexandru Arsinel si Ion Dichiseanu au primit sambata, pe Aleea Celebritatilor din Piata Timpului din Bucuresti, stele pentru intreaga activitate in domeniul teatrului si filmului, iar regretatului Sergiu Nicolaescu i s-a oferit o stea postum.

Ion Dichiseanu, Alexandru Arsinel si Sergiu Nicolaescu au primit cate o stea pe Aleea Celebritatilor din Bucuresti pentru intreaga activitate

Actorii Alexandru Arsinel si Ion Dichiseanu au primit, sambata, cate o stea pe Aleea Celebritatilor din Bucuresti, iar regizorul Sergiu Nicolaescu a fost recompensat, in memoriam, pentru intreaga sa.

Alexandru Arsinel si Ion Dichiseanu, stele pe Aleea Celebritatilor. Sergiu Nicolaescu, omagiat postum

Actorii Alexandru Arsinel si Ion Dichiseanu au primit stele pentru intreaga activitate in domeniul teatrului si filmului pe Aleea Celebritatilor din Piata Timpului in Bucuresti. Decernarea stelelor s-a facut.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )