Libnet.ro
UNICEF

14:00

Mircea Dinescu a plecat din TVR pentru un alt post de televiziune

România Liberă România Liberă,
Mircea Dinescu a plecat din TVR pentru un alt post de televiziune

Din martie, celebrul Mircea Dinescu va prezenta emisiunea Poezie si delicateturi la Prima TV. continuă pe România Liberă

Premierul Florin Citu, despre cazul inginerului dat afara de la Apele Romane: I sa oferit alt post, a refuzat si acum a ajuns la finalul perioadei in care putea sa opteze pentru alt post

Premierul Florin Citu a oferit detalii despre cazul lui Gabriel Musteata, cel care a fost dat afara de la Apele Romane dupa ce a dezvaluit cazul chelneritei angajate pe filiera politica, pe un post.

EXCLUSIV Mircea Dinescu, adevarul despre plecarea din TVR. Cati bani castiga pentru emisiune

Mircea Dinescu 70 de ani), gazda emisiunii Politica si delicateturi TVR 1) a decis sa spuna adio! postului public de televiziune si sa revina in lumea afacerilor private. Am renuntat, din diverse motive, inclusiv financiare, la colaborarea cu TVR. Din luna martie ma voi muta la Prima TV, dar pana atunci imi voi lua .

Cosmin Olaroiu a plecat din China. De ce a luat decizia neasteptata

Dupa ultimele prestatii din campionat si tensiunile dintre oficialii clubului Jiangsu Suning si antrenor, a venit bomba. Cosmin Olaroiu si-a luat la revedere de la China, renuntand la contractul pe care il avea cu gruparea chineza. Antrenorul campion a fost extrem de dezamagit, iar decizia era deja prevestita de la inceputul anului. Cosmin Olaroiu s-a .

Mutare pe piata media. Mircea Dinescu se muta cu emisiunea Politica si Delicateturi de la TVR dupa sapte ani

Dupa sapte ani petrecuti la TVR, Mircea Dinescuva realiza emisiunea Politica si Delicateturi la postul de televiziunePrima TV.

Mihai Lasca, exclus din AUR pentru ca a omis sa spuna ca e urmarit penal

Biroul National de Conducere al AUR a decis, miercuri, excluderea deputatului Mihai Lasca deoarece acesta a omis sa anunte partidul ca este urmarit penal pentru organizare de grup infractional si condamnat pentru vatamare corporala, anunta formatiunea politica.

Andrei Baciu: Pentru noi este o prioritate vaccinarea tuturor lucratorilor din invatamant pentru ca domeniul educatiei a fost unul afectat (VIDEO)

Vicepresedintele CNCAV,Andrei Baciua vorbit marti pentru B1 TV, despre vaccinarea cadrelor didactice. Din punct de vedere epidemiologic, nu este corect sa spui deschidem scolile daca toata lu.

Sporurile uriase pe care le primesc bugetarii din Romania pentru suprasolicitare, folosirea calculatorului sau activitatea in echipa. Venituri de nababi la CCR si Curtea de Conturi

Una dintre masurile radicale pe care Guvernul Citu le pregateste pentru a acoperi gaurile de la buget aparute pe fondul crizei sanitare este verificarea si taierea sporurilor nejustificate pe care le primesc.

RBL cere deblocarea sumelor din granturile pentru capital de lucru pentru a sprijini afacerile romanes and 806;ti in contextul pandemiei

RBL semnaleaza and 774; ca and 774; ma and 774;surile de sprijin pentru antreprenori nu au reus and 806;it sa and 774; is and 806;i atinga and 774; in mod real scopul. Des and 806;i se discuta and 774; despre granturile dedicate mediului privat inca and 774; din luna mai 2020, nici pana and 774; in prezent nu s-a finalizat implementarea celor trei tipuri de granturi: microgranturile de 2. 000 de euro pentru PFA-uri s and 806;i IMM-urile fa and 774;ra and 774; angajat and 806;i, granturile pentru capital de lucru de 15% din cifra de afaceri pe 2019, dar nu mai mult de 150. 000 de euro s and 806;i granturile pentru investit and 806;ii cu valoare intre 50. 000 s and 806;i 200. 000 de euro, conform unui comunicat remis redactiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )