Libnet.ro
UNICEF

18:45

Mircea Draghici, propus la Ministerul Transporturilor, iar Olguta Vasilescu la Ministerul Dezvoltarii

Antena3 Antena3,
Mircea Draghici, propus la Ministerul Transporturilor, iar Olguta Vasilescu la Ministerul Dezvoltarii

Informatii importante din interiorul sedintei PSD. Mircea Draghici ar fi propunerea pentru Ministerul Transporturilor si Lia Olguta Vasilescu pentru Ministerul Dezvoltarii. Liderii PSD s-au reunit de. continuă pe Antena3

Surse: Mircea Draghici, propus la Ministerul Transporturilor. Ce se intampla cu Olguta Vasilescu

Informatii importante din interiorul sedintei PSD. Mircea Draghici ar fi propunerea pentru Ministerul Transporturilor si Lia Olguta Vasilescu pentru Ministerul Dezvoltarii. Liderii PSD s-au reunit de.

Surse: Mircea Draghici, propus la Ministerul Transporturilor

Informatii importante din interiorul sedintei PSD. Mircea Draghici ar fi propunerea pentru Ministerul Transporturilor si Lia Olguta Vasilescu pentru Ministerul Dezvoltarii. Liderii PSD s-au reunit de.

RASTURNARE DE SITUATIE: PSD o propune pe Olguta Vasilescu vicepremier si ministru al Dezvoltarii. Mircea Draghici ar putea fi noul ministru al Transporturilor

UPDATE: Liderii social-democrati au decis caLia Olguta Vasilescu sa fie propunerea PSD pentruMinisterul Dezvoltarii, iarMircea Draghici pentru Ministerul Transporturi, informeaza B1 TV. PSD vrea.

Apel catre Iohannis, pentru a nu lasa Ministerul Transporturilor pe mana Olgutei Vasilescu: Nimic nu o recomanda

Asociatiile civice iesene care militeaza pentru construirea Autostrazii Iasi - Targu Mures sustin ca nimic nu o recomanda pe Olguta Vasilescu sa preia Ministerul Transporturilor, cerandu-i presedintelui Klaus Iohannis sa analizeze cu mare.

Prima reactie din PSD dupa ce Iohannis a refuzat-o pe Olguta Vasilescu: E incredibil! Are declaratii halucinante

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a iesit cu un atac la adresa lui Klaus Iohannis, dupa ce presedintele a anuntat ca nu este de acord cu propunerile Vioricai Dancila pentru Transporturi si Ministerul Dezvoltarii, Lia Olguta Vasilescu, respectiv Ilan Laufer.

Cine e propunerea PSD pentru Ministerul Transporturilor. Ce functie va ocupa Olguta Vasilescu

Mircea Draghici, trezorierul PSD, va fi propus de premierul Dancila pentru Ministerul Transporturilor, sustin surse din PSD pentru Adevarul. Refuzata de Klaus Iohannis la Transporturi, Lia Olguta Vasilescu va prelua Ministerul Dezvoltarii. A fost singura varianta ca Olguta Vasilescu sa ramana in Guvern.

Cine este Mircea Draghici, noua varianta pentru Ministerul Transporturilor

Mircea Draghici ar putea fi noua propunere a PSD pentru Ministerul Transporturilor, dupa refuzul lui Klaus Iohannis de a o numi pe Olguta Vasilescu. Draghici este trezorier al Partidului National Democrat - este.

SURSE: Planul PSD pentru ca Lia Olguta Vasilescu si Mircea Draghici sa ajunga in Guvern

Presedintele Klaus Iohannis nu a acceptat ca Lia Olguta Vasilescu si Ilan Laufer sa conduca ministerul Transporturilor, respectiv al Dezvoltarii. Mai mult, pentru ca a semnat revocarea Olgutei Vasilescu de la.

Surse: Pe cine a pregatit Dragnea la Transporturi si ce post primeste Olguta Vasilescu. Liderii PSD s-au reunit la partid

Mircea Draghici, trezorierul PSD, si Dragos Benea, liderul filialei Bacau, sunt variantele lui Liviu Dragnea pentru Ministerul Transporturilor, sustin surse din PSD pentru Adevarul. Refuzata de Klaus Iohannis la Transporturi, Lia Olguta Vasilescu are mari sanse sa preia Ministerul Dezvoltarii, sustin sursele citate. Ar fi singura varianta ca Olguta Vasilescu sa ramana in Guvern.

PSD a decis: Lia Olguta Vasilescu, propusa la Ministerul Dezvoltarii. Mircea Draghici, la Transporturi

UPDATE: Liderii social-democrati au decis caLia Olguta Vasilescu sa fie propunerea PSD pentruMinisterul Dezvoltarii, iarMircea Draghici pentru Ministerul Transporturi, informeaza B1 TV. Totul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )