Libnet.ro
UNICEF

11:00

Mircea Geoana, despre situatia lui Liviu Dragnea: Este o problema de timp pana cand va pleca de la conducerea PSD

B1 B1,
Mircea Geoana, despre situatia lui Liviu Dragnea: Este o problema de timp pana cand va pleca de la conducerea PSD

Mircea Geoana a vorbit despre situatia lui Liviu Dragnea, in contextul in care acesta din urma a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare in dosarul Referendumul, afirmand c. continuă pe B1

Evident ca PSD este in fierbere. Ce spune Adrian Nastase despre condamnarea lui Liviu Dragnea

Adrian Nastase a scris, pe blogul sau, despre condamnarea presedintelui PSD, Liviu Dragnea, dar si despre lupta interna din partid. Fostul premier spune ca fierberea din interiorul celui mai mare partid este.

Crin Antonescu, despre condamnarea lui Liviu Dragnea: Nu vreau sa fac niciun comentariu, insa daca doriti puteti vedea declaratiile mele mai vechi. Nu retrag o virgula din ceea ce am spus atunci

Fostul presedinte al PNL Crin Antonescu a declarat vineri, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea la doi ani de inchisoare cu suspendare in dosarul Referendumului, nu vrea sa comenteze acest.

Mircea Geoana stie ce trebuie sa faca Liviu Dragnea dupa condamnare: Nu are decat o singura solutie

Liviu Dragnea, cu aceasta decizie definitiva de condamnare, nu are decat o singura solutie - aceea de a demisiona din fruntea PSD, a declarat vineri presedintele PSRO, senatorul Mircea Geoana. Nu.

Presedintele PMP, Traian Basescu, despre decizia in privinta lui Dragnea: Este mai grav sa furi voturi decat sa dai pui

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu a declarat vineri in urma decizei in dosarul lui Liviu Dragnea ca este mult mai grav sa furi voturi decat sa dai pui. in plus, liderul P.

Liviu Dragnea asteapta vineri sentinta finala in dosarul Referendumul

Magistratii Curtii Supreme ar putea pronunta, vineri, sentinta finala in dosarul in care liderul PSD Liviu Dragnea este acuzat de fraudarea referendumului din 2012 privind demiterea presedintelui Traian Basescu. Procurorii au cerut inchisoare cu executare pentru Dragnea, asta dupa ce in prima instanta a primit un an de inchisoare cu suspendare.

Liviu Dragnea, la un pas de sentinta definitiva in dosarul Referendumului: Curtea Suprema se pronunta vineri

Curtea Suprema se pronunta definitiv vineri in dosarul Referendumului, in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, este acuzat de folosirea influentei sau a autoritatii de catre o persoana care detine.

Liviu Dragnea arunca bomba in cazul candidaturii lui Traian Basescu

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, este de parere ca fostul sef de stat Traian Basescu nu poate fi impiedicat sa candideze la Primaria Capitalei de dosarul penal instrumentat de Parchetul.

Liviu Dragnea ar trebui sa se retraga; i-am comunicat aceasta opinie

Presedintele Klaus Iohannis a transmis vineri seara ca, pentru sanatatea sistemului politic romanesc, Liviu Dragnea ar trebui sa se retraga si ca i-a comunicat aceasta opinie. Liviu Dragnea ar trebui sa se retraga. Pentru sanatatea sistemului politic romanesc, nu este in regula ca un mare partid politic sa fie condus de un lider condamnat penal prin sentinta definitiva. I-am comunicat aceasta opinie, a scris presedintele Romaniei pe pagina sa de Facebook. Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat definitiv, vineri, de inalta Curte de Casatie si Justitie, la doi ani de inchisoare cu suspendare, cu un termen de incercare de patru ani, in dosarul Referendumul.

Catalin Predoiu: Este fireasca reactia presedintelui, ce face Liviu Dragnea e sfidare la adresa justitiei

Reactia presedintelui Klaus Iohannis, care i-a cerut presedintelui PSD sa demisioneze dupa condamnare, este absolut fireasca, iar faptul ca Liviu Dragnea nu demisioneaza este o sfidare la adresa justitiei, a declarat sambata.

Presedintele Klaus Iohannis spune ca Liviu Dragnea ar trebui sa se retraga

Presedintele Klaus Iohannis spune ca Liviu Dragnea ar trebui sa se retraga. El a scris pe pagina sa de Facebook: Liviu Dragnea ar trebui sa se retraga. Pentru sanatatea sistemului politic romanesc, nu este in regula ca un mare partid politic sa fie condus de un lider condamnat penal prin sentinta definitiva. I-am comunicat aceasta opinie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )