Libnet.ro
UNICEF

18:15

Mircea Geoana: USL sa se indeparteze de practicile de coruptie care au existat in Romania, sa revina la agenda tarii

B1 B1,
Mircea Geoana: USL sa se indeparteze de practicile de coruptie care au existat in Romania, sa revina la agenda tarii

Mircea Geoana recomanda USL sa revina la agenda tarii si sa se indeparteze de practicile de coruptie din Romania. Acesta a anuntat ca a vorbit cu oficialii de la Berlin despre prezenta unor politiceni. continuă pe B1

Mircea Geoana: USL sa se indeparteze de practicile de coruptie din Romania, sa revina la agenda tarii

Mircea Geoana recomanda USL sa revina la agenda tarii si sa se indeparteze de practicile de coruptie din Romania. Acesta a anuntat ca a vorbit cu oficialii de la Berlin despre prezenta unor politiceni SPD.

Geoana: USL sa se indeparteze de PRACTICILE DE CORUPTIE din Romania.

Mircea Geoana recomanda USL sa revina la agenda tarii si sa se indeparteze de practicile de coruptie din Romania si anunta ca a vorbit cu oficialii de la Berlin despre prezenta unor politiceni SPD de top la Bucuresti inainte de alegeri, intrucat social-democratii romani au nevoie de sprijin, potrivit Mediafax. Geoana declara intr-un interviu acordat Deutsche Welle, referindu-se la vizita sa la Berlin, la sfarsitul lunii septembrie, ca a discutat cu parlamentari germani, membri ai SPD si ai .

Mircea Geoana, pentru Deutsche Welle: USL trebuie sa revina la agenda tarii si sa se indeparteze de practicile de coruptie/ Am fost foarte aproape de a castiga prezidentialele in 2009... si probabil am si castigat

Mircea Geoana declara, intr-un interviu pentru Deutsche Welle, ca USL are cele mai bune sanse de a castiga cu un scor clar alegerile parlamentare, dar apreciaza ca aceasta ar trebui, dupa esecul la referendum, sa revina la agenda tarii. Geoana spune ca nu va fi niciodata altceva decat un social-democrat progresiv si ca ar putea si ar trebui sa joace un rol activ pentru a se asigura ca aceasta formatiune va castiga in decembie. In ceea ce priveste o eventuala candidatura la prezidentiale in 2014, Geoana a amintit ca a fost foarte aproape de a castiga alegerile in 2009, . si probabil am si castigat, dar dar considera ca mai e timp pentru o decizie in acest sens pana atunci, cand romanii vor decide cine e cel mai bun lider.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )