Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mircea Ionescu Quintus a incetat din viata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mircea Ionescu Quintus a incetat din viata

ACTUALIZARE 16:56 Dragnea: S-a stins un om cat o istorie, Mircea Ionescu Quintus Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a postat un mesaj de condoleante la moartea lui Mircea Ionescu Quintus, afirmand despre acesta ca a promovat o politica nationala bazata pe respect si dialog intre reprezentantii partidelor politice. *ACTUALIZARE 16:40 Presedintele Romaniei a transmis un mesaj de condoleante pentru moartea lui Mircea Ionescu-Quintus ------ Presedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, in varsta de 100 de ani, a incetat astazi din viata. continuă pe Ziarul Bursa

Mircea Ionescu Quintus va fi inmormantat luni, la Ploiesti

Presedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, care a incetat din viata vineri, va fi inmormantat luni, la Cimitirul Viisoara din Ploiesti. Potrivit News. ro, sicriul cu trupul.

Detalii nestiute despre Mircea Ionescu Quintus: A jucat fotbal in mod profesionist in tinerete (FOTO)

Marele om politic Mircea Ionescu Quintus a incetat din viata vineri la varsta de 100 de ani. Daca despre cariera sa politica s-a vorbit si s-a scris foarte mult dupa 1989, despre faptul ca acesta a.

Mesajele oamenilor politici la trecerea in nefiinta a marelui om politic Mircea Ionescu Quintus (VIDEO)

Presedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a incetat din viata, vineri, la varsta de 100 de ani. Detalii AICI) Anuntul decesului a venit chiar in momentul in care liberalii.

Mircea Ionescu-Quintus a murit. Seniorul liberal avea 100 de ani

Mircea Ionescu Quintus a murit. Seniorul liberal a incetat din viata.

VIDEO A murit Mircea Ionescu Quintus, la varsta de 100 de ani: O viata intreaga am stat in acest partid si in PNL am sa sfarsesc

A murit Mircea Ionescu Quintus, presedintele onorific al Partidului National Liberal, la varsta de 100 de ani.

Mircea Ionescu Quintus va fi inmormantat marti la Ploiesti

Funeraliile seniorului liberal Mircea Ionescu Quintus, care s-a stins din viata, vineri, la varsta de 100 de ani, vor avea loc la inceputul saptamanii viitoare, marti mai exact, la Ploiesti, orasul unde a locuit in ultima parte a vietii, alaturi de sotia sa, Viorica.

Reactiile oamenilor politici dupa decesul seniorului PNL, Mircea Ionescu Quintus

Moartea presedintelui de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, reprezinta o mare pierdere pentru viata publica si politica romaneasca, a declarat fostul sef de stat Ion Iliescu.

Klaus Iohannis, mesaj de condoleante dupa disparitia lui Mircea Ionescu Quintus

Mircea Ionescu Quintus a murit. Presedintele Klaus Iohannis afirma, vineri, intr-un mesaj de condoleante, ca seniorul liberal Mircea Ionescu-Quintus a fost un om de stat demn si responsabil, care a contribuit.

Mircea Ionescu-Quintus a murit. Politicienii deplang disparitia marelui senior liberal

Mircea Ionescu-Quintus a murit. Fostul premier Victor Ponta considera ca moartea presedintelui de onoare al PNL Mircea Ionescu Quintus reprezinta o mare pierdere pentru liberali si pentru politica.

Mircea Ionescu Quintus a murit. Politicianul liberal avea 100 ani. Ce declara presedintele de onoare al PNL in ultimul interviu pentru Adevarul

Presedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, in varsta de 100 de ani, a murit. Acesta s-a inscris in partid inca din anii 30. Scriitorul si omul politic Mircea Ionescu-Quintus s-a nascut la 18 martie 1917 la Herson Cherson), in Crimeea, unde familia era refugiata.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )