Libnet.ro
UNICEF

07:30

Mircea Irimie, propus de PC Cluj in functia de ministru pentru IMM-uri in locul Mariei Grapini

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mircea Irimie, propus de PC Cluj in functia de ministru pentru IMM-uri in locul Mariei Grapini

PC Cluj il propune pe deputatul Mircea Irimie, presedinte al filialei PC Turda, pentru functia de ministru delegat pentru IMM-uri, Turism si Mediul de Afaceri, in locul Mariei Grapini, care va candida pentru un post de europarlamentar, potrivit surselor de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Mircea Irimie, propunerea PC la Turism, in locul Mariei Grapini.

Deputatul Mircea Irimie este propunerea PC Cluj pentru functia de ministru delegat pentru IMM-uri, Turism si Mediul de Afaceri, in locul Mariei Grapini, relateaza Mediafax. Presedintele PC Cluj, Serban Radulescu, a declarat, marti, ca Mircea Irimie a fost om de afaceri si are experienta in mediul economic privat. Citeste si: UPDATE. Maria Grapini pleaca de la minister ca sa ajunga europarlamentar Conducerea PC Cluj propune ca functia de ministru delegat pentru IMM-uri, Turism si Mediul de .

Mircea Ursache, ASF: Sunt intrunite conditiile pentru folosirea Fondului de Compensare

Autoritatea de Supraveghere Financiara a constatat ca sunt intrunite conditiile pentru folosirea Fondului de Compensare a Investitorilor, in cazul Harinvest, potrivit vicepresedintelui pentru piata de capital Mircea Ursache.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )