Libnet.ro
UNICEF

13:30

Mircea Lucescu se implica in scandalul din Turcia! Ce spune despre jignirile la adresa lui Sumudica

Adevărul Adevărul,
Mircea Lucescu se implica in scandalul din Turcia! Ce spune despre jignirile la adresa lui Sumudica

Tehnicianul Mircea Lucescu a declarat, dupa ce Marius Sumudica a fost jignit de fostul arbitru Erman Toroglu, ca le lipseste ceva celor care fac astfel de afirmatii ofensatoare. continuă pe Adevărul

Ce spune Mircea Lucescu despre episodul in urma caruia s-a spus despre Marius Sumudica ca se comporta ca un tigan si ca un cersetor

Erman Toroglu, fost fotbalist si arbitru turc, a avut o iesire dura la adresa lui Marius Sumudica, acesta spunand despre tehnicianul roman ca se comporta precum un tigan si un cersetor. La doar cateva ore distanta, Mircea Lucescu a comentat evenimentul petrecut la o televiziune turca.

Ce se intampla acum la TVR, dupa tot scandalul Revelion 2021. Adevarul despre ce fac angajatii acolo a iesit la iveala

Ce se intampla acum la TVR, dupa tot scandalul Revelion 2021. Adevarul despre ce fac angajatii acolo a iesit la iveala. Ce se intampla, de fapt, la TVR, cititi in articolul de mai jos. Angajatii TVR au facut anuntul. Ce se intampla dupa Revelionul lui Garcea S-a aflat ce se intampla, de fapt, la TVR .

Derapaj rasist la adresa lui Marius Sumudica la o televiziune din Turcia: Se comporta ca un tigan, un cersetor

Marius Sumudica nu se afla in cele mai bune relatii cu conducerea celor de la Gaziantep, iar disputa dintre cele doua parti a ajuns sa genereze tensiuni in direct la un post tv din Turcia. Unul dintre invitati a avut un derapaj rasist la adresa tehnicianului roman spunand despre acesta ca se comporta ca un tigan.

Cazul Caracal. Alexandru Cumpanasu i-a socat pe toti: ce spune despre bunicul Luizei Melencu

Dupa ce a intrat intr-o noua cumpana, fiind acuzat de hartuire sexuala in urma unei convorbiri pe care a purtat-o cu o tanara, pe Internet, pentru care exista marturii si inregistrari video, Profu online, dupa cum se intituleaza in mediul virtual, a revenit la cazul care l-a consacrat, Cazul Caracal. Alexandru Cumpanasu a lansat o .

Reactia lui George Simion la violentele din SUA. Ce spune despre o responsabilitate a lui Donald Trump

Presedintele AUR George Simion a vorbit, contactat de ziarul Libertatea, despre violentele din Congresul american.

Cristina Spatar, declaratie halucinanta despre iubitul ei. Ce a putut spune despre el live, la tv

Cristina Spatar a facut o declaratie halucinanta despre iubitul ei. Ce a putut spune despre el live, la tv, cititi in randurile de mai jos. Iubitul cantaretei este mai mic ca ea cu 21 de ani. Cristina Spatar, declaratii incredibile despre iubitul cu 21 de ani mai mic. Cum se comporta Tiberiu Varzaru cu copiii .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )