Libnet.ro
UNICEF

09:45

Mircea Lucescu sub presiune dupa retrogradarea Turciei in Liga C a Ligii Natiunilor

Online Sport Online Sport,
Mircea Lucescu sub presiune dupa retrogradarea Turciei in Liga C a Ligii Natiunilor

Turcia a fost invinsa, sambata, pe teren propriu de Suedia, cu 1-0, si a retrogradat matematic in al treilea esalon valoric in Liga Natiunilor, competitie aflata la prima editie. continuă pe Online Sport

Mircea Lucescu va fi DEMIS dupa retrogradarea din Liga Natiunilor! Ce salariu IMENS incaseaza in Turcia si cum a fost UMILIT de jurnalisti la conferinta de presa (VIDEO)

Turcia a reusit o contraperformanta imensa in Liga Natiunilor, iar soarta antrenorului Mircea Lucescu pare pecetluita. Nationala Semilunei a retrogradat sambata din Divizia B a Ligii Natiunilor in al.

Liga Natiunilor: Turcia, nvinsa de Suedia, scor 1-0/ Mircea Lucescu a sustinut o conferinta de presa de doar doua minute (Rezultatele zilei)

Nationala Turciei, antrenata de Mircea Lucescu, a fost invinsa, sambata, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de selectionata Suediei, intr-un meci din grupa a doua a diviziei B a Ligii Natiunilor si a retrogradat in al treilea esalon al competitiei.

Sabah: Senol Gnes poate lua locul lui Mircea Lucescu la nationala Turciei daca se va desparti de Besiktas

Tehnicianul Senol Gunes poate lua locul lui Mircea Lucescu la nationala Turciei, daca se va desparti de Besiktas, noteaza jurnalul Sabah, precizand ca selectionerul roman este considerat vinovat de parcursul prost al echipei nationale.

VIDEO Razboi intre Mircea Lucescu si presa din Turcia. Ce a patit antrenorul roman la finalul meciului cu Suedia

Mircea Lucescu are probleme serioase in Turcia, dupa ce echipa antrenorului roman a pierdut o noua partida si a retrogradat in Grupa C valorica din Liga Natiunilor.

Mircea Lucescu, umilit de jurnalistii turci

Mircea Lucescu s-a gasit intr-una din cele mai stanjenitoare momente din viata lui. Ziaristii turci l-au boicotat, dupa infrangerea cu Suedia, scor 1-0 pentru nordici. Conferinta de presa a durat doar ceva mai.

Turcii il distrug pe Mircea Lucescu: Articol devastator la adresa romanului care a retrogradat nationala in Divizia C

Candva, numele lui Mircea Lucescu insemna garantia succesului in fotbal. De cand a plecat insa de la Sahtior Donetk, in 2016, cariera sa a luat-o la vale si, la 73 de ani, romanul se apropie de pensie.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )