Libnet.ro
UNICEF

17:30

Mircea Negulescu, audiat la Parchetul General

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mircea Negulescu, audiat la Parchetul General

Fostul procuror DNA Ploiesti Mircea Negulescu a fost chemat astazi, la Parchetul General, pentru audieri. continuă pe Ziarul Bursa

Fostul procuror DNA Mircea Negulescu, audiat la Parchetul General

Fostul procuror DNA Ploiesti Mircea Negulescu a fost citat, joi dimineata, la sediul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, pentru a fi audiat in legatura cu o plangere depusa pe numele lui, anunta Agerpres. Pe numele lui Mircea Negulescu au fost depuse la Parchet mai multe plangeri penale.

Fostul procuror DNA Ploiesti Mircea Negulescu, audiat la Parchetul General

Fostul procuror DNA Ploiesti Mircea Negulescu a fost chemat, joi, la Parchetul General in calitate de martor. Potrivit Digi24, audierea fostului procuror nu ar avea legatura cu scandalul PSD-DNA lansat saptamana trecuta, in care este implicata si familia Cosma. Plangerea care il vizeaza nu este inca publica.

Mircea Negulescu, chemat la Parchetul General

Fostul procuror DNA Ploiesti, Mircea Negulescu, a fost chemat, joi, la Parchetul General in calitate de martor. Potrivit Digi24, audierea fostului procuror nu ar avea legatura cu scandalul PSD-DNA, lansat saptamana trecuta, in care este implicata si familia Cosma. Plangerea care il vizeaza nu este inca publica.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )