Libnet.ro
UNICEF

13:30

Mircea Radu, reactie dupa declaratiile lui Madalin Ionescu: Ce sa invat eu de la niste agarici care vorbesc cu este multe?

Adevărul Adevărul,
Mircea Radu, reactie dupa declaratiile lui Madalin Ionescu: Ce sa invat eu de la niste agarici care vorbesc cu este multe?

Mircea Radu 46 de ani) a scris pe Facebook ca este de acord cu o parte a spuselor lui Madalin Ionescu 45 de ani), realizatorul emisiunii WOW Biz, blamand, in schimb, motivul pentru care emisiunile sunt facute. Totodata, acesta spune ca CNA este vinovat pentru ce se vede la televizor. continuă pe Adevărul

Serban Huidu, un nou razboi cu Madalin Ionescu: Marele prezentator de emisiuni destepte si distractive ii pune la zid pe cei ce isi doresc dezinfectarea spatiului public

Dupa ce Madalin Ionescu a postat un mesaj pe o retea de socializare in care isi exprima parerea despre o.

Madalin Ionescu, mesaj pentru ipocriti si naivi: Televiziunea nu a fost creata pentru a culturaliza sau pentru a educa! Doar idiotii nevindecabili cred asta!

Madalin Ionescu, realizatorul emisiunii WowBiz, difuzata de Kanal D, lanseaza un mesaj adresat ipocritilor si naivilor care se revolta impotriva show-urilor de tip tabloid, sustinand ca televiziunea nu a fost creata pentru a culturaliza sau pentru a educa.

Simona Halep, reactie dupa calificarea in optimi la Wuhan

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul unu, s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Wuhan China), dupa ce a invins-o, cu scorul de 6-2, 6-1, pe sportiva rusa Anastasia Pavliucenkova,.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )