Libnet.ro
UNICEF

09:45

Mircea Rednic: Acum incepe un alt Dinamo

Online Sport Online Sport,
Mircea Rednic: Acum incepe un alt Dinamo

Instalat pe banca lui Dinamo cu patru etape ramase de disputat din actualul sezon, Mircea Rednic a anuntat dupa victoria cu Viitorul ca peste formatia din Stefan cel Mare incepe o noua etapa in procesul de recuperare a terenului pierdut. continuă pe Online Sport

Mircea Rednic, noul antrenor al lui Dinamo

La doar o zi dupa despartirea de Petrolul Ploiesti, Mircea Rednic a semnat cu Dinamo, fostul international urmand sa fie antrenorul principal al formatiei din Stefan cel Mare. Dupa o pauza de sase ani, Puriul revine pe banca tehnica a echipei bucurestene.

Flavius Stoican indepartat de la Dinamo. Mircea Rednic, noul antrenor

La o zi dupa ce si-a incheiat colaborarea cu Petrolul Ploiesti, Mircea Rednic a fost instalat pe banca tehnica a lui Dinamo.

Mircea Rednic este noul antrenor al lui Dinamo

Mircea Rednic revine la Dinamo dupa sase ani, conform Digisport. Acesta a fost inlocuit la Petrolul Ploiesti de fostul sau secund, Mihai Teja. Rednic a fost convins de Dinu Gheorghe sa-l inlocuiasca pe Flaviu.

Liga I: Mircea Rednic s-a despartit de Petrolul. Dinamo, o posibila destinatie

Tehnicianul Mircea Rednic si conducerea FC Petrolul au incheiat colaborarea pe cale amiabila. Echipa prahoveana a schimbat trei antrenori in acest sezon.

Mircea Rednic a plecat de la Petrolul

Antrenorul Mircea Rednic si-a reziliat contractul cu Petrolul Ploiesti, echipa aflata in lupta pentru podiumul din Liga 1 .

Mircea Rednic a plecat de la Petrolul - Echipa va fi pregatita pana la finalul sezonului de secundul Valentin Sinescu

Mircea Rednic si-a reziliat, marti, pe cale amiabila contractul cu Petrolul, formatia din Liga 1 urmand sa fie pregatita pana la finalul sezonului de secundul Valentin Sinescu, informeaza site-ul oficial al gruparii din Ploiesti.

Tehnicianul Mircea Rednic a reziliat contractul cu FC Petrolul: Echipa va fi pregatita, pana la finalul sezonului, de secundul Valentin Sinescu

Mircea Rednic a reziliat, marti, pe cale amiabila, contractul cu gruparea FC Petrolul, informeaza clubul prahovean. Pana la finalul sezonului, echipa va fi pregatita de secundul Valentin Sinescu. Colaborarea.

Mircea Rednic pleaca de la Petrolul

Este o chestiune de ore pana cand va fi oficializata despartirea lui Mircea Rednic de Petrolul Ploiesti.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )