Libnet.ro
UNICEF

22:45

Mircea Rednic a fost dat afara de la Dinamo

Antena3 Antena3,
Mircea Rednic a fost dat afara de la Dinamo

Dinamo a anuntat despartirea de Mircea Rednic, dupa cea mai slaba clasare din istoria clubului. Anuntul a fost facut printr-un comunicat dur postat pe site-ul clubului. FC Dinamo Bucuresti si antrenorul. continuă pe Antena3

Ruptura in Stefan cel Mare! Mircea Rednic e istorie pentru Dinamo

Dupa jumatate de an la carma lui Dinamo aventura lui Mircea Rednic la Dinamo s-a incheiat in pofida declaratiilor promitatoare pentru sezonul urmator.

Fite de campioana: un jucator de tenis a fost dat afara din sala de conferinte ca sa-i faca loc Serenei Williams (VIDEO)

La cateva minute dupa ce a pierdut meciul din turul trei al turneului de mare slem, Roland Garros, Serena Williams a vrut sa sustina conferinta de presa. insa nu a mai avut rabdare sa se termine conferinta.

Mircea Rednic arunca bomba dupa plecarea de la Dinamo: Societatea lui Negoita nu detine palmaresul

Dat afara de la Dinamo dupa clasarea pe locul trei in playout, Mircea Rednic da cartile pe fata si ofera o informatie care ar putea provoca un adevarat cataclism in Stefan cel Mare.

Cutremur la Dinamo: Mircea Rednic pleaca dupa cea mai slaba clasare din istoria clubului

Criza de proportii in interiorului clubului Dinamo! Desi s-a vorbit nonstop despre constructia echipei pentru sezonul viitor, clubul a anuntat, luni, despartirea de antrenorul Mircea Rednic intr-un comunicat de.

Mircea Rednic a plecat de la Dinamo! Comunicat dur din partea clubului

Dupa ce a terminat play-out-ul pe locul 3, cea mai slaba peformanta din istoria clubului, Mircea Rednic a anuntat conducerea clubului ca nu mai continua la echipa,.

Mircea Rednic nu mai este antrenorul echipei Dinamo Bucuresti

FC Dinamo Bucuresti si antrenorul principal Mircea Rednic au convenit astazi, pe cale amiabila, incetarea raporturilor contractuale dupa cea mai slaba clasare din istoria echipei din Stefan cel Mare, locul 9 in Liga 1 la finalul sezonului competitional 2018-2019.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )