Libnet.ro
UNICEF

08:15

Mircea Sandu, trimis im judecata de DIICOT pentru crearea unui grup infractional organizat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mircea Sandu, trimis im judecata de DIICOT pentru crearea unui grup infractional organizat

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Structura Centrala au dispus trimiterea in judecata a unui numar de 3 inculpati, pentru savarsirea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat, delapidare si spalare de bani. Printre inculpati se afla si Mircea Sandu, fostul sef al Federatiei Romane de Fotbal, conform unui comunicat de presa al DIICOT. continuă pe Ziarul Bursa

Mircea Sandu, cercetat de DIICOT pentru crearea unui grup infractional organizat

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Structura Centrala au dispus trimiterea in judecata a unui numar de 3 inculpati, pentru savarsirea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat, delapidare si spalare de bani. Printre inculpati se afla si Mircea Sandu, fostul sef al Federatiei Romane de Fotbal, conform unui comunicat de presa al DIICOT.

Mircea Sandu, trimis in judecata de DIICOT in cazul construirii bazei sportive de la Buftea Prejudiciul, aproape 800.000 de euro

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal Mircea Sandu a fost trimis in judecata de procurorii DIICOT intr-un dosar in care FRF ar fi fost pagubita cu aproape 800. 000 de euro in cazul construirii centrului de fotbal de la Buftea.

Fostul sef al FRF Mircea Sandu trimis in judecata pentru fraude cu banii unui club sportiv din Buftea

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal FRF), Mircea Sandu, a fost trimis in judecata de DIICOT alaturi de ginerele sau, Ziv-Asher Tetelman si un alt inculpat, Bogdan Petculscu pentru fraude cu banii destinati construirii unei baze sportive din Buftea.

Mircea Sandu, trimis in judecata de DIICOT! Ce acuzatii grave i se aduc

Mircea Sandu, fostul presedinte al FRF, a fost trimis in judecata de DIICOT, pentru delapidare si spalare de bani. Conform informatiilor oferite de Digi 24, procurorii ar fi stabilit o suma uriasa pe care Sandu ar fi directionat-o in contracte fictive. Mai exact, 3,9 milioane de lei din suma destinata construirii Bazei Sportive Buftea, care .

Mircea Sandu, trimis in judecata de DIICOT! Prejudiciul din dosar: aproape 4.000.000 lei

Fostul sef al FRF Mircea Sandu a fost trimis in judecata de catre DIICOT alaturi de alti doi inculpati pentru constituirea unui grup infractional organizat, delapidare si spalare de bani. Potrivit procurorilor, Mircea Sandu si alti doi inculpati si-ar fi insusit suma de aproape 4. 000 de lei pentru construirea bazei de pregatire de la Buftea, iar aceasta suma nu a fost folosita in mod corespunzator.

Lovitura pentru Mircea Sandu! Fostul sef al FRF va fi judecat pentru delapidare si spalare de bani

Mircea Sandu 67 de ani) a intrat din nou in vizorul magistratilor. Presedinte al Federatiei Romane de Fotbal in perioada 1990-2013, Nasul va fi judecat pentru delapidare de bani in cazul bazei fotbalistice.

Fost director la Apele Romane, trimis in judecata de DNA pentru o mita de 1 milion de lei. Victor Sandu facea plati cu dedicatie pentru firme de casa

Victor Sandu, fost director general al Administratiei Nationale Apele Romane ANAR), a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie intr-un dosar in care este acuzat de luare de mita in valoare de un milion de euro, a informat, luni, DNA.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2267 seconds )