Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mircea Ursache ataca dur conducerea ASF dupa scandalul RCA: Vinovatii sunt in Autoritate. Trebuie trasi la raspundere

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Mircea Ursache ataca dur conducerea ASF dupa scandalul RCA: Vinovatii sunt in Autoritate. Trebuie trasi la raspundere

Erorile manageriale din conducerea ASF si de la nivelul conducerii ASF responsabila de sectorul de asigurari au dus la scumpirea excesiva a politelor RCA si a scandalului din prezent din piata asigurarilor, considera Mircea Ursache, vicepresedintele. continuă pe Wall-Street Ro

Mircea Ursache: Conducerea ASF trebuie trasa la raspundere pentru situatia din sectorul asigurarilor

https://www. facebook. com/BURSAziarulIntra aici sa vezi conferinta live pe Facebook ---- *ACTUALIZARE 11:46 Bogdan Dragoi, SIF Banat Crisana: Ne trebuie marfa permanenta, din afacerile private, pe piata de capital Pe piata noastra de capital trebuie sa existe marfa permanenta, care trebuie sa vina de la afacerile private, in vederea atragerii investitorilor straini, potrivit domnului Bogdan Dragoi, presedintele SIF Banat Crisana. *ACTUALIZARE 11:32 Cristian Agalopol: Unul din lucrurile esentiale pentru piata de capital este stabilitatea si predictibilitatea *ACTUALIZARE 10:59 Stefan Nanu, MFP: Potentialul din piata tilurilor de stat este foarte mare *ACTUALIZARE 10:57 Mircea Ursache, ASF: Conducerile structurilor supravegheate de ASF in piata de capital trebuie reautorizate *ACTUALIZARE 10:27.

Mircea Ursache: Conducerea ASF trebuie trasa la raspundere pentru situatia din sectorul asigurarilor

https://www. facebook. com/BURSAziarulIntra aici sa vezi inregistrarea conferintei pe Facebook ---- * ACTUALIZARE 15:10 Florian Goldstein: Cred ca Bursa de Valori se resoarbe si are nevoie de un plan de salvare urgent Situatia in care se afla piata noastra de capital, avand volume zilnice de tranzactionare de 2-3 milioane de euro, reclama un plan urgent de salvare, considera Florian Goldstein, presedintele ziarului BURSA. *ACTUALIZARE 13:35 Dan Paul, Asociatia Brokerilor: Toate companiile de stat trebuie vandute numai prin bursa, pentru eliminarea spagii *ACTUALIZARE 13:30 Radu Toia: Suntem singura tara din UE fara obligatiuni ipotecare *ACTUALIZARE 13:11 Marius Danila: Piata de capital europeana este foarte fragmentata *ACTUALIZARE 12:44 Ludwik Sobolewski, BVB: Trebuie sa fim foarte atenti la masurile pe care le luam *ACTUALIZARE 12:21 Marius Moldovan, SIF Transilvania: Fondurile de risc sunt de 0,001% in Romania, raportate la PIB, suntem codasii Europei *ACTUALIZARE 11:55 Nicolae Moroianu, BT Capital Partners: Emitentii ar trebui sa faca anual majorari de capital *ACTUALIZARE 11:46 Bogdan Dragoi, SIF Banat Crisana: Ne trebuie marfa permanenta, din afacerile private, pe piata de capital *ACTUALIZARE 11:32 Cristian Agalopol: Unul din lucrurile esentiale pentru piata de capital este stabilitatea si predictibilitatea *ACTUALIZARE 10:59 Stefan Nanu, MFP: Potentialul din piata tilurilor de stat este foarte mare *ACTUALIZARE 10:57 Mircea Ursache, ASF: Conducerile structurilor supravegheate de ASF in piata de capital trebuie reautorizate *ACTUALIZARE 10:27.

Ce a aparut pe pagina de Facebook a fiicei lui Cristian Boureanu, dupa scandalul monstru din strada

Fiica lui Cristian Boureanu a avut parte de multe critici din partea prietenilor ei virtuali, dupa ce a dezvaluit ca tatal ei a batut-o in mai multe randuri. Multi dintre acestia i-au spus ca nu a.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )