Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mircia Gutau, prima REACTIE dupa decizia ICCJ: Au fost 12 ani de UMILINTA...

B1 B1,
Mircia Gutau, prima REACTIE dupa decizia ICCJ: Au fost 12 ani de UMILINTA...

Primarul orasului Ramnicu Valcea, Mircia Gutau, afirma, dupa ce ICCJ a decis rejudecarea procesului in care fusese condamnat in prima instanta la 3 anid e inchisoare, ca este convins ca va fi. continuă pe B1

Kovesi, prima reactie dupa desecretizarea protocoalelor SRI-DNA

Laura Codruta Kovesi a recunoscut ca SRI primea acces la dosare ca urmare a protocolalelor incheiate intre institutii. intr-o interventie telefonica la un post de radio, sefa DNA a spus ca au mai existat.

Primarul Mircia Gutau, dupa decizia favorabila a iCCJ: Durerea a fost pentru sotia mea, care a fost de 108 ori la mine in inchisoare. 3 luni si 17 zile a facut si ea inchisoare (VIDEO)

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au decis anularea sentintei de 3 ani de inchisoare si reluarea dosarului in cazul primarului de Ramnicu Valcea, Mircia Gutau. intr-o interventie.

Mircia Gutau, afirmatii grave la Sinteza Zilei: Judecatorilor li se prezenta inainte solutia pe care trebuiau sa o dea

Decizia prin care primarul de Ramnicu Valcea, Mircia Gutau, a fost condamnat la 3 ani si 6 luni inchisoare in recurs, dupa achitare, de catre fosta sefa a ICCJ, Livia Stanciu, a fost anulata la inalta.

Dosarul in care Mircia Gutau a fost condamnat in 2010 pentru luare de mita va fi rejudecat

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis rejudecarea dosarului in care primarul municipiului Ramnicu Valcea Mircia Gutau a fost condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare pentru luare de mita, primul termen fiind stabilit pentru 14 mai, se arata intr-o decizie a Instantei Supreme.

Dosarul in care Mircia Gutau a fost condamnat pentru luare de mita va fi rejudecat

Curtea Suprema a decis rejudecarea dosarului in care primarul municipiului Ramnicu Valcea Mircia Gutau a fost condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare pentru luare de mita, primul termen fiind stabilit pentru 14 mai. CEDO a decis, in noiembrie 2016, ca edilului i-au fost incalcate dreptul la aparare si dreptul la un proces echitabil.

Procesul lui Mircia Gutau se rejudeca de la inceput. Primarul din Ramnicu Valcea fusese condamnat la 3 ani de inchisoare

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au decis anularea sentintei de 3 ani de inchisoare si reluarea dosarului de la inceput a dosarului primarul de Ramnicu Valcea, Mircia Gutau. Admite.

Procesul lui Mircia Gutau se rejudeca de la inceput. Fostul primar din Ramnicu Valcea fusese condamnat la 3 ani de inchisoare

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au decis anularea sentintei de 3 ani de inchisoare si reluarea dosarului de la inceput a dosarului fostului primar de Ramnicu Valcea, Mircia.

Ludovic Orban, dupa decizia CCR privind comisia SPP: Nu poti sa calci in picioare, asa cum vrei tu, orice institutie a statului roman

Liderul PNL, Ludovic Orban, a reactionat marti, dupa lovitura incasata de PSD din partea Curtii Constitutionale a Romaniei CCR), care a declarat neconstitutionala comisia SPP. Orban considera ca o noua.

Alba Iulia: Un barbat a murit la spital, la trei zile dupa ce a fost atacat de un mistret

Un barbat in varsta de 54 de ani din Zlatna a murit la spital, la trei zile dupa ce a fost atacat de.

Gaza: Un al 17-lea palestinian a decedat dupa ce a fost ranit la manifestatiile de vineri

Inca un palestinian a decedat dupa ce a fost ranit vineri de tiruri ale soldatilor israelieni in apr.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )