Libnet.ro
UNICEF

21:15

Mirel Radoi: Cred cu tarie ca ne putem califica din nou la turneul final

România Liberă România Liberă,
Mirel Radoi: Cred cu tarie ca ne putem califica din nou la turneul final

Selectionerul echipei de fotbal Under-21 a Romaniei, Mirel Radoi, a declarat, luni, inaintea debutul. continuă pe România Liberă

Mirel Radoi, inaintea meciului cu Danemarca: Am ridicat nivelul asteptarilor si nu vrem sa dezamagim

Selectionerul Mirel Radoi a declarat, luni, ca nationala de tineret a Romaniei nu vrea sa dezamageasca la meciul cu Danemarca din preliminariile CE-2021, dupa ce a ridicat nivelul asteptarilor in urma evolutiilor de la Campionatul European din vara, informeaza frf. ro.

Anna Lesko si Irinel Columbeanu, din nou impreuna! Vestea ANULUI in SHOWBIZ!

Vestea anului in showbiz. Anna Lesko si Irinel Columbeanu, din nou impreuna, dupa divortul artistei de DJ Vinnie, barbatul cu care avut o relatie de circa 9 ani.

Gheorghe Dinca, audiat din nou in cazul Luizei. Criminalul din Caracal s-a contrazis in declaratii

Gheorghe Dinca va fi audiat din nou, luni, in cazul Luizei. Criminalul din Caracal s-a contrazis in declaratii, asa ca anchetatorii vor incerca din nou sa afle ce s-a intamplat in ziua rapirii. Gheorghe.

UPDATE Primele imagini cu masina CIURUITA de gloante, dupa o cursa ca in filme! Baia Mare, din nou pe HARTA-SOC a Romaniei (FOTO, VIDEO)

Interventie desprinsa din filmele americane de actiune pe drumul national 1 C Baia Mare Dej in urma cu putin timp. Mai multe autoturisme au fost distruse, inclusiv o masina de politie. Au fost trase mai.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )