Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mirel Radoi: Meciul cu Irlanda de Nord va fi ca o finala

Adevărul Adevărul,
Mirel Radoi: Meciul cu Irlanda de Nord va fi ca o finala

Selectionerul Mirel Radoi a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca meciul cu Irlanda de Nord din ultima etapa a grupelor Ligii Natiunilor va fi ca o finala. continuă pe Adevărul

Mirel Radoi, despre meciul cu Irlanda de Nord: Va fi ca o finala, in tur am pierdut nemeritat doua puncte

Selectionerul Mirel Radoi a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca meciul cu Irlanda de Nord din ultima etapa a grupelor Ligii Natiunilor va fi ca o finala.

Mirel Radoi, razboi total cu familia Becali! Selectionerul se simte vanat si ameninta cu dezvaluiri incendiare

Mirel Radoi a fost primit excelent la echipa nationala si a primit laude din toate partile dupa primele doua meciuri. in special pentru prestatia excelenta a tricolorilor la Klagenfurt, 3-2 cu Austria. Dar luna octombrie a adus trei infrangeri consecutive, iar criticii au aparut din toate partile. Inclusiv de la oameni de la care Radoi .

Mirel Radoi: Avem de luat o revansa cu Irlanda de Nord

Selectionerul echipei nationale de fotbal a Romaniei, Mirel Radoi spune ca prima reprezentativa are .

Mirel Radoi pleaca de la echipa nationala si va fi noul antrenor al Craoivei. Anuntul care zguduie fotbalul romanesc

Echipa nationala mai are doua meciuri programate in 2020, ambele in Liga Natiunilor, cu Irlanda de Nord si Norvegia. Ar urma sa fie si ultimele doua partide pentru Mirel Radoi ca selectioner al tricolorilor. Acesta a lasat deja de inteles ca este tentat sa renunte saptamana viitoare. Iar lucrurile ar fi deja stabilite, cel putin .

EXCLUSIV Mirel Radoi le-a pregatit dusmanilor marea surpriza! Planul neasteptat al selectionerului s-a aflat acum

Ultima luna a fost una extrem de dificila pentru selectionerul Mirel Radoi. Tanar, impetuos si extrem de orgolios, Mirel Radoi parea hotarat sa se desparta de echipa nationala, dupa ratarea barajului cu Islanda si dupa celelalte doua infrangeri care au compus lantul slabiciunilor si care l-au trimis in fata plutonului de executie numit presa. Surprize, .

Mirel Radoi, despre cea mai mare problema a jucatorilor romani. Cum vrea sa evite o noua umilinta cu Norvegia

Mirel Radoi a sustinut o conferinta de presa inaintea partidei cu Norvegia, din Liga Natiunilor. Penultimul joc al grupei va avea loc duminica, de la ora 21:45, pe Arena Nationala. Selectionerul a vorbit despre dorinta de revansa din tabara tricolorilor, dupa un umilitor 0-4 in partida de la Oslo. Pentru asta, Radoi stie ce are .

Mirel Radoi tot mai aproape de Universitatea Craiova

Tot mai multe semnale din fotbalul romanesc il dau pe Mirel Radoi la Universitatea Craiova dupa meciurile nationalei din luna noiembrie.

Austria a intors meciul cu Irlanda de Nord in ultimele minute! Clasamentul grupei Romaniei si toate rezultatele de duminica

Intr-un meci din grupa Romaniei a Ligii Natiunilor, Austria a invins, duminica, pe teren propriu, 2-1 0-0), reprezentativa Irlandei de Nord.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )