Libnet.ro
UNICEF

11:15

Mirel Radoi, noul antrenor al nationalei Romaniei. Ce intelegere au facut selectionerul si membrii FRF

Playtech Playtech,
Mirel Radoi, noul antrenor al nationalei Romaniei. Ce intelegere au facut selectionerul si membrii FRF

Comisia Tehnica a Federatiei Romane de Fotbal FRF) a decis sa il propuna pe Mirel Radoi pentru postul de selectioner al echipei nationale. Propunerea va fi dezbatuta in Comitetul Executiv al FRF, in cadrul sedintei de marti, 26 noiembrie. Decizia vine dupa ce Cosmin Contra a plecat de pe banca tehnica, iar Gica Hagi si . continuă pe Playtech

Surse: Mirel Radoi, noul antrenor al echipei nationale de fotbal. Cine va veni in locul sau la Romania U21

Echipa nationala de fotbal a Romaniei pare sa isi fi gasit noul selectioner! INCENDIAR! CRISTI BORCEA S-A DAT DE GOL! VALENTINA PELINEL iN LACRIMI! A AFLAT CE A FACUT AFACERISTUL iN BAIE GALERIE.

Surse - Mirel Radoi va fi noul selectioner al Romaniei

Romania isi va alege in curand noul selectioner, iar conform surselor Digisport acesta ar urma sa fie Mirel Radoi. Marti n. r. 26 noiembrie) va avea loc Comitetul Executiv al FRF in care ar urma sa fie luata aceasta decizie.

VIDEO Ce spune Gica Popescu despre sansele de calificare la Euro 2020: Va fi interesant sa aflam cine va fi noul antrenor al nationalei

Fostul international roman considera ca nationala Islandei este o nuca extrem de tare pentru fotbalistii tricolori.

Gheorghe Hagi: Cred ca Mirel Radoi va fi antrenorul nationalei Romaniei

Gheorghe Hagi crede ca noul selectioner al nationalei va fi Mirel Radoi. Eu zic ca echipa nationala are antrenor, asa cred eu. Cred ca Radoi va fi. Asa, ca opinie a mea, si Mircea Lucescu ar fi.

Gheorghe Hagi: Cred ca Mirel Radoi va fi antrenorul nationalei Romaniei

Antrenorul formatiei Viitorul Constanta, Gheorghe Hagi, crede ca noul selectioner al nationalei va fi Mirel Radoi. El considera ca principala problema a nationalei este ca nu mai stie sa atace.

OFICIAL: Mirel Radoi, propus de Comisia Tehnica a FRF pentru postul de selectioner al Romaniei

Comisia Tehnica a Federatiei Romane de Fotbal a decis sa il propuna pe Mirel Radoi, antrenorul nationalei U21, pentru postul de selectioner al primei reprezentative, se arata pe site-ul frf. ro. Aceasta propunere va fi dezbatuta in Comitetul Executiv al FRF, in cadrul sedintei de marti, 26 noiembrie.

Mirel Radoi, propus pentru postul de selectioner al Nationalei

Comisia Tehnica a Federatiei Romane de Fotbal a decis sa il propuna pe Mirel Radoi, antrenorul nationalei U21, pentru postul de selectioner al primei reprezentative, se arata pe site-ul frf. ro. Aceasta propunere va fi dezbatuta in Comitetul Executiv al.

Mirel Radoi, propunerea Comisiei Tehnice a FRF pentru postul de selectioner

Intrunita azi, 25 noiembrie, Comisia Tehnica a Federatiei Romane de Fotbal a decis sa il propuna pe Mirel Radoi pentru postul de selectioner al Echipei Nationale, anunta FRF pe site-ul oficial.

in ce conditii ar reveni Mircea Lucescu la echipa nationala de fotbal: Un om de varsta mea... Ce spune cel mai titrat antrenor roman despre Mirel Radoi

Mircea Lucescu, cel mai titrat antrenor roman, a anuntat in ce conditii al reveni la nationala de fotbal a Romaniei. Tehnicianul a precizat ca, la varsta sa, nu mai este potrivit pentru postul de selectionar.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )